Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Champagne-Ardenne i Frankrig

Søger du en skøn afslappende campingplads? Livet i Champagne-Ardenne-regionen i Frankrig er lige så afslappet, som man føler sig efter indtagelse af et glas champagne. Hvis du vælger en campingplads i Champagne-Ardenne vil du opleve store søer, endeløse skove og naturligvis regionens berømte champagne!

Læs videre

Campingplads i Champagne-Ardenne: en livlig feriedestination

Denne smukke region i det nordlige Frankrig er det ideelle sted til at nyde områdets behagelige klima. Du har rig mulighed for at nyde solen og varmen på din campingplads. Champagne-Ardenne har skønne somre, der bidrager til at gøre det omgivende naturlige landskab smukt og frodigt. Du kan vælge at cykel eller vandre gennem de let skrånende landskaber, den perfekte måde at opleve dette fantastiske område på.

Forstil dig med fødderne oppe, nippende til et glas champagne på en smuk campingplads. Champagne er hjemsted for den verdenskendte mousserende drikkelse og et besøg i regionen vil ikke være komplet uden et besøg i de imponerende Champagne kældre. Champagne huset Moët & Chandon i Épernay kan vi stærkt anbefale.

Ved at vælge en campingplads i det nordlige Frankrig vælger du et grønt og afslappet miljø, hvor du kan slappe helt af. Champagne-Ardenne byder på talrige muligheder for at bo i eget telt eller campingvogn, men du foretrækker måske at leje en fantastisk mobil home?

Udflugter fra din campingplads

Under din ferie venter dig en række spændende seværdigheder og aktiviteter bl.a. smukke gamle ruiner og byer med museer, butikker og restauranter. Der er rigtig mange seværdige ting og udflugtsmuligheder i Champagne-Ardenne.

  • Oplev byernes historier
    Reims og Rocroi er maleriske byer og kan stærkt anbefales at besøge under et ophold i Champagne-Ardenne regionen. Reims er hjemsted for en flot gotisk katedral og den romerske triumfbue Porte Mars.
  • Dagstur med børnene
    En dagstur med børnene under jeres campingferie i Champagne kan anbefales. Der er en række dristige aktiviteter lige udenfor campingpladserne såsom klatring, leg og sjov i en forlystelsespark eller blot nyd den uberørte og skønne natur omkring jer.

Områder byder på et væld af aktiviteter både på og væk fra campingpladsen. Champagne-Ardenne repræsentere et perfekt feriemål for enhver campist.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Champagne-Ardenne Se 1 campingpladser

Populære regioner i Champagne-Ardenne

Populære temaer i Champagne-Ardenne