Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Franche-Comté i Frankrig

Campingpladser i den franske region Franche-Comté er omgivet af smukke naturlige landskaber. Regionen er hjemsted for skrånende bakker og endeløse skove, sprængfyldt med floder og er den perfekte destination for vandreture og mountainbike med udgangspunkt fra din campingplads. Franche-Comté er en attraktiv region for dig, der søger en aktiv ferie, men Franche-Comté giver også rig mulighed for at kombinere en aktiv livsstil med kultur og afslapning.

Læs videre

Campingplads i Franche-Comté: seværdigheder og udendørs sport

Selvom et stort antal campister besøger denne region på grund af den fantastiske natur så byder regionen også på overflod af kultur. Franche-Comté er hjemsted for en række spændende byer:

  • Arbois: hjemsted for regionens vine
    Arbois er berømt for sine vine og er alene af den grund et besøg værd, hvis man opholder sig på en af regionens campingpladser. Arbois kan også prale af charmerende gamle gader og smukke bygninger.
  • Den kulturelle by Dole
    Hvis du er på udkig efter museer og gode restauranter så er Dole det perfekte sted at besøge. Byen er hjemsted for en række fantastiske bygninger, heriblandt en kirke og en skole bygget i 1582.
  • Den idylliske by Vesoul
    Denne middelalder by ved La Motte er en fin destination at besøge fra din campingplads. Byen kan prale af en række maleriske huse fra det 16. og 18. århundrede.

Franche-Comté er også den region, hvor man finder Jura området, som er berømt for Jurabjergene med sine mange søer. Det er et perfekt sted for campister med forkærlighed til fisk og vandsport.

Camping i Franche-Comté

Hvis du ikke ønsker at bo i eget telt eller campingvogn på din campingplads så tilbyder Franche-Comté en række andre muligheder. Du kan leje en fuldt udstyrede mobil home, telt eller en luksus mobil home.

Området er ideelt for en skøn familieferie. Med pool, legeplads og fantastisk underholdningsprogram, er I garanteret et sjovt ophold på campingpladsen. Hvad mere er, så er kulturen og naturen i regionen Franche-Comté med til at gøre stedet til en perfekt feriedestination!