Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Provence i Frankrig

En campingplads i Provence i Frankrig byder på alt, hvad du ønsker for en dejlig campingferie! Naturelskere kan ikke finde et bedre sted end Provence. Her kan de beundre de slående lavendelmarker, de henrivende landskaber og de skønne lokale specialiteter. Det er, hvad camping i Provence handler om!

Læs videre

Campingplads i Provence: Her er alt!

Alle former for oplevelser tilbydes inden for en overkommelig rækkevidde af din campingplads i Provence. Du kan tage til floden Verdon og prøve forskellig former for vandsport såsom kano, kajak, rafting eller blot fiske. Eller du kan tage en tur med udgangspunkt fra din campingplads på mountainbike eller racercykel: Mange cykelryttere anser Mont Ventoux (det blæsende bjerg) for at være den ultimative udfordring. Efter dagens strabadser kan du blive afkølet på en af de mange smukke strande langs Côte d´Azur lige syd herfor.

Det er ikke kun omkring campingpladser, at der tilbydes diverse aktiviteter: For alle aldre er der også meget at tage sig til på campingpladserne i Provence. Campingpladserne i Provence er smukke og ofte har de deres egen pool (med rutsjebane), legeplads og en række sports faciliteter.

Seværdigheder i Provence

Hvis du tager på ferie til Provence kan du tage på nogle skønne dagsture med udgangspunkt fra din campingplads. Provence er bekvemt tæt på en række større sydfranske byer, som syder af den franske middelhavs stemning. Tre byer vi gerne vil foreslå er:

  • Marseille
    Grundlagt som en græsk koloni, er Marseille Frankrigs ældste og næststørste by. Det er stadigvæk en autentisk havneby og en af Middelhavets travleste. Takket være tusinder af års historie, er byen fyldt med gamle seværdigheder.
  • Nice
    Nice ved Côte d´Azur tiltrækker mange turister. Du bør ikke gå glip af en tur langs strandpromenaden, Promenade des Anglais. Den gamle bymidte (Vieux Nice), som har flere sjove seværdigheder.
  • Toulon
    Toulon er en anden stor havn i det sydlige Frankrig og er den franske flådes hovedbase. Her finder du et skønt middelalderligt centrum oversået med hyggelige torve og fortovscaféer. Bestig Mont Faron og nyd en fantastisk panoramaudsigt over byen.

Camping i det franske landskab

Camping i Provence kan varmt anbefales til alle, der elsker uspoleret natur. Landskabet i Provence er karakteriseret ved rullende bakker, bjerge og sletter. I Provence finder du vinmarker, olivenlunde og naturligvis de dyb lilla lavendelmarker, der gør det til en malerisk region.

Mens du opholder dig på en campingplads i Provence kan du også besøge en række af naturreservater. F.eks. Camargue, som er et område af Rhône Delta marsken på den sydfranske kyst, hvor der er vilde heste, trækfugle og de forbløffende lyserøde flamingoer.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Provence