Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Île de France

En campingplads i Île de France er lig med en unik ferie. Île de France har vidunderlig natur, imponerende slotte, haver, parker og golfbaner. Hvis du er på udkig efter romantik så besøg Paris! Hvis du ønsker at gøre dine børn glade så besøg Disneyland eller Parc Asterix! Ile de France er en fortryllende region og har noget for enhver smag.

Læs videre

Campingplads i Île de France: Slotte, haver og parker

Når du opholder dig på din campingplads bør du ikke gå glip af et besøg i den vidunderlige by Paris. Île de France har dog også meget andet at byde på end den franske hovedstad. Der er talrige skønne byer og attraktive skovområder, som kan opleves.

  • Versailles slottet
    Hvis du ønsker at opleve noget helt særligt når du opholder dig på din campingplads så besøg byen Versailles, som først og fremmest er kendt for sit imponerende slot. Ved slottet, som har utallige værelser og mange stalde, er der også små huse, sommerhuset og den franske have. Her er masser at se og nyde.
  • Middelalderbyen Provins
    Denne smukke by er værd at besøge for at opleve de imponerende fæstningsmure. Hvis du ønsker at nyde et lækkert måltid tæt på din campingplads så har Provins det ældst gæstgiveri i Frankrig, Hostellerie de la Croix d´Or, hvor man stadig kan spise.
  • Skovbevokset Fontainebleau
    Hvis du ønsker at tage en forfriskende vandretur fra din campingplads så byder Fontainebleau på mere end et smukt slot. Området byder også på mange skovområder, som har mange dejlige vandreruter. Du kan selvfølgelig også udforske skovene på mountainbikes.

Gode udflugtsmål fra din campingplads: Disneyland

Disneyland Paris er det ultimative paradis for børn. Hvis du besøger en campingplads i denne region er du nødt til at tage dine børn med til denne park. Disneyland er en fortryllende oplevelse. Mød alle dine Disney-helte og tilbring en skøn dag her med udgangspunkt fra din campingplads i Île de France.

Hvis du ønsker at spille golf under din ferie, så er der mere end 60 golfbaner i Île de France! Du vil ligeledes finde mange andre sportsfaciliteter på din campingplads. Île de France er lig med en campingplads tæt på Paris, men også en ferie i et naturligt miljø. Île de France garanterer dig en afvekslende ferie!