Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Centre i Frankrig

Hvis du holder af natur og Frankrig og sætter pris på en god campingplads, så er Centre – en central fransk region - par excéllence for din ferie. Centre egner sig til vidunderlige stille cykelture og vandreture for hele familien. Alle ingredienserne til en fantastisk ferie er lige her og omkring campingpladserne. Centre Frankrig har slående landskab, kulturbyer, kulinariske mesterværker og fantastiske slotte.

Læs videre

Campingpladser i Centre: Slotte, Skove og Loire-dalen

Loire-floden er rygraden i Centre Frankrig og kilden til alle former for nydelse omkring din campingplads. På grund af floden og Loiredalen (Val de Loire) behøver du ikke begive dig langt væk fra campingpladsen for at finde et eventyrligt landskab. Den franske region Centre er oversået med romantiske slotte: Hvorfor ikke tilbringe en dag på Château Chambort med sine 440 værelser eller på det enormt populære Château Chenonceau?

En campingplads ved Loire er det ideelle udgangspunkt for at nyde smuk natur. Området udforskes let på cykel, til vands eller til fods. Du bør ikke gå glip af en skøn tur gennem den dybe grønne skov, mens du camperer i Centre.

Pulserende storbyer inden for rækkevidde af din campingplads

Camping i Centre betyder, at du aldrig er langt væk fra en pulserende by. Centre har nogle byer, du ikke bør gå glip af:

  • Campingplads nær Orléans
    Orléans er en fantastisk by, som du bør besøge, hvis du camperer i nærheden. Den største seværdighed i Orléans er Place du Martroi med sine statuer af Jeanne d´Arc.
  • Campingplads nær Blois
    Den middelalderlige by Blois kan prale af et smukt renæssance slot og en række virkelige flotte klostre og kirker. Når man besøger Blois bliver man ført tilbage i tiden.
  • Campingplads nær Tours
    Den middelalderlige by Tours er virkelig et besøg værd fra din campingplads. Tours har mange karakteristiske huse fra det 15. århundrede, som er en fryd for øjet.

Har du lyst til en shopping tur fra din campingplads? I Centre er der mange steder at shoppe. I de attraktive historiske byer, kan du skifte direkte fra shopping til gourmet middag og skønne drinks.