Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Tjekkiet

Campingpladser i Tjekkiet er omgivet af smuk natur med mange romantiske slotte. Når man opholder sig her kan man få det indtryk, at tiden har stået stille. Et besøg i Tjekkiet ville ikke være komplet uden et besøge i den fortryllende hovedstad Prag. Tjekkiet er et feriemål, der har det hele!

Campingplads i Tjekkiet: natur, kultur og velvære

Leder du efter en campingplads? Tjekkiet kunne ikke være et bedre sted for natur- og kulturelskere. Prag og dens omgivelser og det flotte landskab ved Bøhmen opfylder drømmen om en skøn ferie. Tjekkiet byder også på masser af muligheder for en aktiv ferie. Fra vandre- og cykelture til bjergbestigning og om vinteren enhver tænkelig form for sport!

Det østlige Tjekkiet er mere afslappende med søvnige landsbyer og produktivt landbrugsjord. Man kan stadig være heldig at opleve landbrug, hvor de høster med hest og vogn.

Læs videre

Flygte ind i naturen

Hvis du vælger at campere i Tjekkiet, må du ikke gå glip af et besøg i én af de store nationalparker. Følgende områder er perfekt for udforskning af det smukke tjekkiske landskab:

  • Krkonoše National Park
    Dette er en af de mest kendte grænse bjergkæder i Centraleuropa og ligger ca. 125 km nord for Prag.
  • Det Bøhmiske Paradis
    Nationalparken det Bøhmiske paradis er bedst kendt for sine ”sten-byer” af sandsten. En række af klipperne har et slot på toppen og Slottet Trosky er helt sikkert et besøg værd.

Kultur i Prag og Plzen

Et besøg fra din campingplads til hovedstaden Prag er bestemt et must. Her er slotte, kirker, maleriske torve og smalle middelalderlige gader og det er i det hele tage en meget indtagende by. En time vest for Prag ligger byen Plzen, der er berømt for at være udgangspunktet for bilproducenten Skoda, men sandsynligvis bedre kendt for at opfinde Pilsner øl. Man kunne vælge at tilbringe en fornøjelig eftermiddag i Pilsner øl museet, og hvis du vælger at nyde et glas af den lokal stolthed, vil du blive tilgivet!

Overnatte på din yndlingsmåde

At Tjekkiet er et alsidigt land, er tydeligt. Men hvordan vil du opdage dette ferieland? Den ene vil helst have sit eget telt eller campingvogn med, imens den anden hellere vil have en nem bolig. Intet problem, for i Tjekkiet kan det alt sammen. Du vælger det bedste stykke græs til dit campingmiddel, eller du booker et komfortabelt mobilhome til hele familien. På den måde har alle plads til at nyde en afslappende ferie.

Sport, spil og anden underholdning

Vild med sjove aktiviteter på campingpladsen? Opdag swimmingpoolen eller stranden, lad børnene klatre på legepladsen og deltag i underholdningsprogrammet. Eller konkurer med hele familien i en sport: på næsten alle tjekkiske campingpladser findes der en sportsbane, bordtennisbord eller beachvolleybane.

Også hunden må komme med

Hvis familien ikke er komplet uden sin trofaste ven, så tager du bare den med på campingpladsen. Naturen i Tjekkiet er imponerende, så det vil både hund og ejer nyde! Undersøg først om din hund er velkommen i din valgte campingsæson, så du undgår at blive skuffet.

Alle regioner i Tjekkiet