Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Holland

Overalt i Holland er der campingpladser. Holland er faktisk en fantastisk campingdestination. Hollænderne yder også selv at campere i deres hjemland, som har flere campingpladser og campingfaciliteter end gennemsnittet af antallet af campingpladser i de Europæiske lande.

Campingplads i Holland: overraskende varierende

Leder du efter den perfekte campingplads? Holland byder på mange camping muligheder, med noget for enhver smag! En campingplads langs den hollandske kyst er et populært feriemål for mange mennesker, men det østlige og sydlige Holland er også hjemsted for mange små og store campingpladser. De børnevenlige campingpladser, som ganske ofte har (overdækket) pool, er meget populære.

Uanset om du ønsker at tilbringe din campingferie ved kysten, ved en sø eller i en skov, i Nederland kan det alt sammen. Campingpladserne har alle faciliteter. Tit råder de over Wi-Fi og det er også iværksat for de mindste. Hver campingplads har et puslerum, hvor du kan skifte den mindste. Og selvfølgelig må der ikke mangle en legeplads. Lad i øvrigt ikke din hund bliver derhjemme: næsten alle campingpladser i Nederland byder din trofaste ven velkommen (dog i snor).

Læs videre

Campingpladserne råder over de flotteste boliger. Uanset om du søger efter et rummeligt mobilhome, eller et luksuriøst SunLodge, på de nederlandske campingpladser er der nok at valgmuligheder. Og naturligvis kan du også vælge en standplads, hvis du ønsker at medbringe din autocamper eller campingvogn.

Udflugter fra din campingplads

Du kan tage på en lang række skønne udflugter med udgangspunkt fra din campingplads under din ferie og vi kan fremhæve en række steder i Holland, der absolut er værd at besøge.

 • Limburg
  Camping i Limburg er lig med skønt varieret landskab. Fra Venlo ned til Maastricht, støder du på mange muligheder for sportsaktiviteter og snesevis af seværdige seværdigheder.
 • Zeeland
  Spadser langs stranden og gennem klitterne, tag på cykeltur, svøm i havet eller nyd en skøn drink på boulevarden i Vlissingen. Et besøg i Zeeland er ren fornøjelse!
 • Gelderland
  Hvis du holder af at cykle og tage på vandreture, så vil du elske dette område. Når du befinder dig i Veluwe og Achterhoek er der gode chancer for at se hjorte og vildsvin.
 • Brabant
  Nyd de store naturparker såsom Biesbosch og Grote Peel. De maleriske og livlige byer og den lokale gæstfrihed gør Nord Brabant ekstremt populær blandt campister.

Camping i hollandske byer

Den smukke og varierede natur og de mange små og større hollandske byer tæt på campingpladserne bidrager til, at det er skønt at campere i Holland. Foruden de større byer såsom Amsterdam, Rotterdam og Haag er der utallige små ældre byer, der er værd at besøge. Vi kan nævne. Delft, Alkmaar, Middelburg, Hoorn, Gouda og Volendam, hvor man kan nyde den typiske hollandske atmosfære.

Det lille Nederland giver masser af muligheder for campister. Du kan nyde naturen eller besøge en af de gamle, karakteristiske nederlandske byer. At blive en dag på campingpladsen er absolut ingen straf. De nederlandske campingpladser vil gøre alt for at få dig til at føle dig hjemme.