Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Pays de la Loire i Frankrig

Campingpladser i Pays de la Loire er altid tæt på stranden. Frankrigs vestkyst er ideel til en familie campingferie. Udover gåture ved stranden og badning i havet, er der meget andet at nyde og opleve i nærheden af din campingplads. Pays de la Loire har sjove forlystelsesparker og smukke byer, som vil gøre din ferie til en sand fornøjelse!

Læs videre

Campingplads i Pays de la Loire: En ferie i naturen

Atlanterhavet er perfekt egnet til vandsportsentusiaster. Her kan du nyde windsurfing og sejlads. Camping i Pays de la Loire er også velegnet til cykelture. Tag på en smuk tur gennem det bakkede landskab, klatre eller prøv repelling i bjergene eller spil golf.

Børnene vil også have en rigtig god ferie her i denne region. Pays de la Loire har skønne familie campingpladser, der normalt har pool, legeplads, sportsplads og et underholdningsteam. Mange campingpladser tilbyder dig mulighed for at leje en feriebolig. Du kan f.eks vælge at bo i en luksus mobil home.

Dagsudflugter i Pays de la Loire

I Pays de la Loire finder du området Vendee, hvor der er lidt af hvert. Floden de Loire er et skønt afslappende sted at tage til fra din campingplads. Pays de la Loire har også mange dejlige byer:

  • Le Mans
    Denne smukke by kan du besøge med udganspunkt fra din campingplads. Her tilbydes mange former for skøn eventyrlig underholdning. Le Mans har masser af historiske bygninger blandt andet en skøn katedral og naturligvis må vi ikke gelmme det berømte 24 timers Le Mans løb.
  • Nantes
    Pays de la Loire har forskellige skønne havnebyer, som er tæt på din campingplads. Regionens hovedstad, Nantes, er gennemsyret af historie og kultur.
  • Saint Nazaire
    Denne havneby spillede en rolle under 2. Verdenskrig og er et interssant sted at besøge fra din campingplads. I Saint Nazaire kan du se resterne af U-bådsbunkeren.

Der er faktisk så mange byer, du ikke bør glip af, at vi ikke kan nævne dem alle her. Pays de la Loire har så meget skønt at byde på, at du her er garanteret en fornøjelig ferie. Pays de la Loire er simpelthen en fantastisk destination!