Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Rhône-Alpes i Frankrig

Campingpladser i Rhône-Alpes er ideel for dem, der har lyst til udendørs aktiviteter: Der er mange muligheder for bjergsport i nærheden af din campingplads. I Rhône-Alpes er der mange høje bjerge, floder og søer. Men der er også noget for de mindre sportsminded campister, da Rhône-Alpes også tilbyder en bred vifte af kulturelle oplevelser.

Læs videre

Campingplads i Rhône-Alpes: Familieferie

Regionens væld af naturlig skønhed, aktiviteter og kultur betyder, at du vil få et fantastisk ophold på din campingplads. Rhône-Alpes er et ideelt område for en familieferie. For børnene er der talrige campingpladser, som har pool, legeplads og underholdning.

Fra en campingplads i Rhône-Alpes har du det hele: Camping i de franske alper eller langs floden Ardèche eller ved en af regionens mange søer såsom Genevesøen eller Annecy-søen.

Desuden tilbyder campingpladser i Rhône-Alpes dig et godt udvalg af overnatningsmuligheder. Du vil måske gerne overnatte i din egen campingvogn eller i dit eget telt – eller du foretrækker måske mere komfort og vælger at bo i en mobil home eller hytte. Rhône-Alpes har noget for enhver smag!

Seværdigheder i Rhône-Alpes

Du behøver aldrig tage langt væk fra din campigplads for at finde interessante byer, kultur, butikker og et godt spisested. I Rhône-Alpes venter der dig mange gode oplevelser som f.eks.:

  • Historiske Lyon
    En del af den gamle bydel i Lyon er på UNESCO´s verdens kulturarvsliste. Så det er virkelige et sted du ikke bør glip af, når du opholder dig på din campingplads. Lyon har fantastiske butikker, smukke museer og fremragende restauranter.
  • Grenoble: Alpernes travle centrum
    Man siger ofte om Grenoble, at det er hovedstaden i de Franske Alper. Det udsagn alene er nok til, at stedet er et besøg værd fra din campingplads. Fra Grenoble er der udsigt til tre bjergkæder og mange smukke gamle bygninger.

Der er meget at opleve tæt på din campingplads. Rhône-Alpes er ikke kun rig på kulturelle oplevelser, men også skønne natur oplevelser. Rèserve naturelle des Hauts de Chartreuse (naturreservat) er et must at besøge: Et fantastisk sted at vandre og cykle.