Gå til hjemmesiden

Leje en bungalow

På et lille antal campingpladser bliver der tilbudt bungalows. Disse atmosfæriske huse adskiller sig ikke meget fra hytterne, hvad angår inddeling. Det er dog muligt at et eller flere soveværelser befinder sig på første etage.

Hvis du lejer en bungalow, lejer du egentligt sekundært hus, som er udstyret med alle nødvendigheder. I disse boligheder på campingpladsen har du eget badværelse med bruser og toilet. Bungalowen er tit egnet til minimum fire personer, hvorved det ikke er noget problem at campere med hele familien. Der er også campingpladser hvor hunde er velkomne i bungalowen. Nogle bungalower er udstyret med aircondition. Tænk på at ikke alle bungalows er fritstående.

Læs videre

En bungalow: komplet og komfortabel

Køkkenet i en bungalow er komplet udrustet, og her tilbereder du en lækker middag eller en god gang morgenmad. En campingferie i en bungalow betyder komfortabel camping uden sorger. Du kan også slappe af udenfor på den tilhørende terrasse, hvor der også nogen gange står en grill klar til dig. For at gøre ferieoplevelsen komplet, har alle Sunnycamp holidays campingpladser en swimmingpool og/eller en sø eller hav i området. Perfekt for en fantastisk ferie med børn!

Se alle bungalowerne