Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Middelhavet i Frankrig

Campingpladser ved Middelhavet i Sydfrankrig byder på den ultimative ferie i solen. Den vellykkede kombination af sol, hav og sand er altid en glæde i denne del af Frankrig. Efter nogle dase dage i solen på stranden, kan du have lyst til lidt forandring. I Sydfrankrig er der heldigvis mange smukke byer, så er der ingen grund til at skulle undvære kulturelle oplevelser under din ferie ved Middelhavet!

Læs videre

Campingplads ved Middelhavet: Camping ved havet

Lad dine batterier op ved Middelhavet og bo på de smukkeste campingpladser i Sydfrankrig. Fra Pyrenæerne til Cote d´Azur kan du vælge mellem små rolige campingpladser eller store familie campingpladser. Valget er dit.

Du kan bo i eget telt eller campingvogn eller du kan leje en feriebolig på campingpladsen. Ved Middelhavskysten kan du vælge at bo i en mobil home eller i en hytte. Ved Middelhavet kan du på nogle campingpladser booke vores smukke SunLodges (fuldt udstyret mobil homes og telte). De står klar og venter på dig.

Camping ved Middelhavet er fantastisk for dig, der elsker at solbade, men børnene vil også nyde at kunne lege i sandet og svømme i det klare blå hav eller i poolen på campingpladsen!

Ferieaktiviteter

En doven dag på stranden er naturligvis meget behageligt under dit ophold på campingpladsen. Middelhavet giver dog også mulighed for fornøjelige ture til interessante byer såsom:

  • Marseille
    Marseille ligger ved Middelhavskysten og er rig på historie. Besøg borgen Fort Saint-Jean (1660) og det fremragende Hôtel de Cabre (1535), det ældste hus i Marseille. Marseille er et absolut must at besøge under dit ophold på campingpladsen.
  • Narbonne
    Narbonne var den første romerske afvikling uden for Italien og er en skøn lille by. Den gotiske katedral fra det 13. århundrede og ærkebiskoppens palads, der nu huser museer og butikker er blot nogle af de mange smukke bygninger, der kan opleves i Narbonne.

På en ferie ved Middelhavet er der også taget hensyn til de sportsinteresserede. Her er mulighed for surfing, vandski, fiskeri eller mountainbike for blot at nævne nogle få muligheder. Alt er muligt i nærheden af din campingplads. Ved Middelhavet er der mange vandlande og forlystelsesparker. Morsomt for børnene!

Efter en dag fuld af indtryk kan du naturligvis hvile ud på campingpladsen. Der er en række fine vinområder ved Middelhavet her i blandt Corbières. Nyd den franske livsstil på din campingplads mens du drikker et godt glas vin og spiser lækre oste!