Gå til hjemmesiden

Camper på Côte d’Azur, Frankrig

Côte d’Azur, den franske Riviera, i Sydfrankrig med de bekendte byer såsom Saint-Tropez, Cannes, Nice, Monaco og Monte-Carlo, er et mangesidigt område. Det velkendte billede af regionen passer: Her er der luksuriøst og nyder man livet fuldt ud. Men tag ikke fejl: Der er nok af campingpladser med rimelige priser i omgivelserne, hvorfra du kan udforske ikke alene de mondæne badebyer, men også det pragtfulde indland.

Lees meer

Vaskeægte fiskerlandsbyer, solsikkemarker og grotteboliger: Côte d’Azur er meget mere end en række dyre badebyer langs stranden. Du vil helt bestemt nyde en skøn campingferie på en af de smukke familiecampingpladser, hvor der er tænkt på alt. De er gode baser for ture til omgivelsernes byer og naturområder. De fleste campingpladser ligger nemlig kun 10-20 km fra kysten.

Svøm på campingpladsen

Holder du ikke af saltvand, så kan du i stedet svømme på campingpladsen. Du og dine børn vil elske de velholdte swimmingpools (som nogle gange er opvarmede), der har rutsjebaner, småbørnsbassiner og andre faciliteter. Der er også god underholdning på mange sprog, som er spændende for både dig og dine børn.

Udflugter i Côte d’Azur

I Côte d’Azur nyder du en fredfyldt ferie med sol, hav og strand. Slap af i dagevis ved stranden, slentr gennem de overdådige byer eller gå gennem den pragtfulde, uberørte natur. Når du forlader campingpladsen for at tage på en udflugt, bliver du ikke skuffet. Hvad må du absolut ikke misse på ferien i denne sydlige del af Frankrig?

 • Nice
  Nice er den største by i Côte d’Azur. Her er der nok at foretage sig. Tag på et af de pragtfulde museer eller besøg slottet og se den panoramiske og uforglemmelige udsigt.
 • Monaco
  Alle bør mindst en gang i livet tage en tur til dette fyrstendømme, der har selvstændig status i Frankrig. Her er alt luksuriøst: Fra butikkerne og havnen til verdens mest berømte kasino. Derudover bliver der i Monaco også afholdt mange kunst og sports toparrangementer. Tip: Kør med bil et stykke over de berømte gader, der årligt udgør en del af Formel 1 banen.
 • Gorges du Verdon
  BEuropas største og mest velkendte kløft. Foretag en vandretur gennem bjergene, tag på en mountainbiketur, eller deltag i en udfordrende klatretur. På vandet kan man sejle i kano eller dyrke rafting.
 • Aquatica
  At tage en tur til Europas største vandland er en oplevelse, der bestemt kan anbefales. Her er der talløse swimmingpools, et gigantisk bølgebad og et hav af rutsjebaner. Der er uendelig megen vandsjov for både børn og voksne.
 • Côte d’Azur er virkelig mangesidig. Det er garanteret en helt unik erfaring at holde ferie her blandt de luksuriøse byer, hvor man kan finde afslapning overalt, og det pragtfulde landskab.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Rivieraen