Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Istrien i Kroatien

Campingpladser i Istrien er et fremragende sted ved Adriaterhavets kyst. Istrien er den største halvø ved Adriaterhavet og en vidunderlig base for din ferie. Istrien er et rigtigt godt valg til en ferie i solen, men lige så meget for kulturelle oplevelser. Man kan f.eks. nemt besøge resterne af den romerske by Pula fra din campingplads. Istrien er ikke nem at komme udenom når man campere i Kroatien!

Mere information

Campingplads Istrien: Cykling, vandring og solbadning

Hvis det er udsigten til sol, hav og sand, der har lokket dig til denne del af Kroatien på din campingferie, så vil Istrien ikke skuffe dig. Her er som skabt til solferie. Men også længere inde i landet er der meget at opleve. Der er træ beklædte bakker, som egner sig fremragende til cykling og vandring. Istrien er oversået med attraktive naturskønne steder og hyggelige landsbyer.

Hvis du ikke har lyst til at medbringe dit eget telt eller campingvogn til at bo i på campingpladsen, så tilbyder Istrien mange overnatningsmuligheder. Du kan f.eks. leje en mobil home eller en bungalow.

Istrien er også stedet, hvor det er muligt at leje en lejlighed. Desuden tilbyder flere campingpladser udlejning af vore egne SunLodges. Oplev således Glamping (luksus) i Istrien!

Kulturelle højdepunkter i nærheden af din campingplads: Pula, Rovinj, Umag

Du vil ikke kunne undgå kulturelle oplevelser når du opholder dig på en lokal campingplads. Istrien kan prale af mange smukke byer, som vrimler med seværdigheder såsom:

  • Pula
    Historisk interesserede vil sætte pris på et besøg i Pula under deres ophold på campingpladsen. Pula har et væld af bygninger fra romer tiden såsom templet, der er dedikeret til Rom og Augustus.
  • Rovinj, gammel fæstning
    Bygget på toppen af en bakke på en tidligere ø. Uanset, hvor du befinder dig i området, vil du kunne se Rovinj, som er én af de bedste seværdigheder, du må besøge fra din campingplads. I Rovinj er der mange spændende og skrånede gader.
  • Umag, porten til Kroatien
    En spændende by at besøge fra din campingplads. Umag her en stor marina og har mange snoede gader og stræder.

Istrien har kultur og natur i overflod. Her vil du kunne finde fred og ro og blive opladet og der vil være mange oplevelser for børnene både på og omkring campingpladsen. I Istrien findes der også campingpladser med pool, legeplads og underholdningsteam.