Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Bourgogne i Frankrig

Ønsker du at slappe helt af på en stor campingplads? Dette er muligt i den franske region Bourgogne. Afslapning kan kombineres med aktivt at udforske området og tage på kulturelle dagsture med udgangspunkt fra din campingplads. Karakteristisk for Bourgogne er de bløde bakker og vinmarkerne. Hvis du holder af et glas vin under din campingferie så er Bourgogne den perfekte feriedestination for dig!

Læs videre

Campingplads i Bourgogne: Aktiv i Morvan

Bjergområdet Morvan findes i denne region. Mange af Bourgognes campingpladser er beliggende i nærheden af denne naturpark. Morvan er et skovrigt område med mange floder, søer og smukke vinmarker. Det er naturligvis også muligt at prøvesmage vinene, der produceres med druer her fra markerne.

I nærområdet af din campingplads og i Morvan venter der mange aktiviteter. Du kan vandre, cykle, tage på kanoture, nyde en ridetur, klatre, prøve paintball og golf.

Camping i Bourgogne er også fantastisk til børn. Tag dem med på en skøn svømmetur, spille fodbold og fransk boccia. Børnene kan have det sjovt på campingpladsen. Bourgogne har noget for enhver smag.

Kulturelle udflugter fra din campingplads

I regionen kan du nyde godt af diverse kulturelle oplevelser og aktiviteter. Bourgogne har dejlige talrige byer spækket med seværdigheder, som let kan nås fra din campingplads:

  • Dijon
    Dijon er naturligvis berømt for sin sennep. Men der er flere gode grunde til at besøge Dijon fra din campingplads i Bourgogne. Du kan f.eks. besøge museet for kunst og Notre Dame Katedralen.
  • Auxerre
    I denne by beliggende ved floden Yonne, kan du gå rundt i de hyggelige gader og beundre de imponerende middelalderlige bymure. I Auxerre er også en række interessante kirker.
  • Lyon
    Lige udenfor Bourgogner er én af Frankrigs største byer. Lyon vil ofte befinde sig i nær afstand af din campingplads. Gå ikke glip af chancen for at forlade Bourgogne for en stund og nyde en dags shopping i denne smukke by.

Vil du tage på en dagstur væk fra campingpladsen med dine børn? Bourgogne har sjove attraktionsparker såsom Tourparc og Parc des Combes. Du og dine børn vil få en uforglemmelig ferie i Bourgogne!