Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Auvergne i Frankrig

Campingpladser i Auvergne er beliggende i den uspolerede natur i det central Frankrig. Du vil blive fascineret over de vulkanske bjerge, kratersøer og stor skove omkring din campignplads. Auvergne er også rig på kultur og kan prale af en række smukke slotte og travle byer. En campingplads i Auvergne er det perfekte sted at nyde det varierede udbud det grønne hjerte af Frankrig har at tilbyde.

Mere information

Campingpladser i Auvergne: Camping i et smukt vulkansk område

Uanset, hvor du vælger at holde ferie i Auvergne, vil du altid være omgivet af regionens smukke natur. Massif Centra, et vulkansk højlandsområde, er hjemsted for storslåede panoramaer af skove og kratersøer.

De mange forskellige landskaber tilbyder dig et bredt udvalg af aktiviteter. Faktisk er campingpladserne i Auvergne perfekt til at nyde en afslappende og aktiv ferie, med utallige vandre- og cykelruter, der blot venter på at blive udforsket.

Der er taget hensyn til børnene, da campingpladserne i Auvergne tilbyder både indendørs og udendørs pools, legeplads og underholdningsteam.

Auvergne-regionen

Auvergne består af fire områder med et stort udvalg af campingpladser. Allier, Cantal, Haute-Loire og Puy-de-Dôme er varierede områder med meget at byde på.

 • Allier
  Et besøg i Allier er ikke komplet uden et besøg i byerne Moulins og Vichy. Allier tilbyder desuden floden af samme navn (Allier floden), en række små vandløb og masser af muligheder for vandreture og fiskeri. Området er dog også ideelt til ren afslapning og kultur.
 • Cantal
  Hvis du holder af natur, så er en campingplads i Cantal det perfekte sted for en campingferie. Auvergne Volcanoes naturpark byder på lidt af hvert for alle naturelskere.
 • Haute-Loire
  En campnigplads i Auvergne er også et fantastisk sted at udforske regionens kultur og historie. Haute-Loire ligger på pilgrimsruten til Santiago de Compostela og dens vigtigste by Le-Puy-en-Velay er hjemsted for talrige kirker og klostre.
 • Puy-de-Dome
  I hele Puy-de-Dome kan du nyde udsigten over vulkaner fra campingpladserne. Området er også kendt for sine cykel- og vandreruter, som guider dig gennem landskabet.

By udflugter fra din campingplads

En række dagsudflugter er muligt fra din campingplads i Auvergne. I den nordlige del af regionen er byen Vichy det perfekte sted at slappe af. Byen kan prale af en række velansete kurbade, som helt sikkert er et besøg værd.

Hvis du vælger at campere tæt på bjergrige og bilfri Clermont-Ferrand, skal du sørge for at besøge det og du vil blive belønnet med smukke bygninger og flot kunst. Uanset hvor i Auvergne du vælger at holde ferie vil der altid være noget spændende at opleve.