Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Adriaterhavskysten i Italien

En campingplads ved Adriaterhavskysten byder på smukke strande, lækkert mad og et vidunderligt klima. Adriaterhavskysten er kendt for en række livlige badebyer, men der er også fred og ro, skjulte strande og smuk natur. Oplev denne smukke italienske region på en campingferie ved Adriaterhavskysten!

Mere information

Campingplads ved Adriaterhavskysten: Sol, hav og sand

Campingferie ved Adriaterhavskysten er lig med behagelige temperaturer og smukke strande. Man kan solbade, slappe af og læse en bog mens børnene leger i bølgerne. Du kan bo på en af disse smukke campingpladser næsten året rundt.

Ved Adriaterhavskysten kan man dyrke alle former for vandsport lige fra jetski til sejlads og dykning. Så der er ingen risiko for, at man vil kede sig under sit ophold på campingpladsen.

Adriaterhavskysten er omgivet af smuk natur og egner sig fortrinligt til vandreture. Du kan f.eks. besøge Po Delta Park. Denne park med pinjeskov har et meget varieret landskab, hvor du kan møde mange interessante dyrearter.

Tips til udflugter fra din campingplads ved Adriaterhavskysten

En campingplads ved Adriaterhavskysten er et fremragende udgangspunkt for kulturelsker, da der er masser af attraktive byer i regionen, f.eks.:

  • Rimini
    Rimini er en populær badeby med en skøn promenade og forskellige underholdningsmuligheder. Rimini er også rig på historie. Der er et amfiteater og mange smukke gamle bygninger.
  • Pescara
    Pescara ligger i Abruzzo regionen og blev grundlagt i 1927. I den forstand er det en meget anderledes by i forhold til mange andre italienske byer. I Pescara finder du gode restauranter, museer og butikker.
  • Venedig
    Du skal besøge Venedig under din ferie ved Adriaterhavskysten også hvis det kun er for at prøve en tur i gondol. I Venedig venter dig utallige seværdigheder, Basilican di San Marco er blot en af de mange vidunderlige eksempler.

Campingpladser ved Adriaterhavskysten

Da de fleste campingpladser ved Adriaterhavskysten har pools, kan man tage en kold dukkert på campingpladsen. Du kan bo i eget telt eller campingvogn eller du kan leje en feriebolig. Du kan også leje en af vore egne luksus mobil homes, SunLodge, som er udstyret med alle bekvemmeligheder.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Adriaterhavet