Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Frankrig

Frankrig har en sikker position i toppen af listen over foretrukne feriedestinationer. Camping er næsten synonymt med ”La douce France”! Således er campingpladser et andet hjem for millioner af camping entusiaster hvert år. Både store og små pladser er meget populære.

Campingplads: Lev som en gud i Frankrig

Camping i Frankrig er tiltalende af mange grunde. Hovedparten af campingpladserne kan nås indenfor en dags kørsel fra kanalhavnene. Leder du efter en luksus femstjernet campingplads, fuld af attraktioner eller en lille, mere rolig campingplads? Frankrig tilbyder en bred vifte af camping muligheder.

Udflugter fra campingpladsen

Uanset hvilken campingplads du vælger, er du altid omgivet af vidunderlige gamle landsbyer med små gade, hyggelig markeder, springvand, rigelig bevoksning og endeløse vinmarker med supplerende vinsmagning. Hver region har sin egen charme. Under din ferie, kan du tage på udflugter fra din campingplads.

Læs videre
  • Syd Frankrig
    Camping i det sydlige Frankrig betyder – at nyde solen, naturen og mange seværdigheder. Du kan finde fantastiske campingpladser i regionerne Provence og Ardeche.
  • Nord Frankrig
    Camping i den nordlige del af Frankrig er meget alsidig. Nyd en tur på stranden, en vandretur i skovene eller besøg et af de mange museer.
  • Middelhavet
    Middelhavet er det ideelle sted for sol, hav og strand elskere. Camping på den mest berømte kystregion Cote d’Azur, er den ultimative afslapning

Sjov for hele familien

Uanset hvilken campingplads du vælger i Frankrig, så er vandet ikke langt væk. De fleste af Sunnycamp holidays campingpladser er udstyret med en swimmingpool og i nogle tilfælde selv et svømmeparadis, eller campingpladsen ligger tæt ved havet eller en stor sø. På denne måde er der altid tilstrækkelig vandsjov i nærheden af dit mobilhome eller telt. Og for hvem der ikke har lyst til at dovne ved stranden eller swimmingpoolen, kan tage på kanotur over en af de flotte franske floder, som f.eks. Dordogne eller Loire, hvilket er et godt alternativ. Mange campingpladser i Frankrig har Wi-Fi eller et sted hvor du kan gå på internettet. Ideelt til at opsøge information omkring din feriebestemmelse.

Vil du hellere med hele familien på eventyr eller se noget af området? Så vælg en sjov forlystelsespart eller tag på rundrejse i de nærliggende naturområder. Disneyland Paris skiller sig ud i forhold til alle andre franske forlystelsesparker, og er sikkert et besøg værd. Men der er mere! Hvad med Parc Astérix, hvor de galliske tegnefilmshelte er i centrum, eller de majestætiske maskiner som du kan se i Nantes.

Camping i Frankrig

Vil du hellere leje et telt eller en mobil home? Frankrig har mange campingpladser, hvor du kan leje en feriebolig. Luksus campingferie i et fuldt udstyret telt eller i en mobil home. Vores smukke SunLogdes finder du på forskellige store campingpladser i Frankrig