Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Tyskland

En fornøjelig ferie i Tyskland starter fra campingpladsen. Tyskland har et meget varieret landskab: Fra vadehavet i det østlige Friser til Alperne i syd. Campingpladsen er en god base, hvorfra man kan besøge de mange seværdigheder, såsom eventyr slotte, historiske byer og berømte floder og søer.

Campingplads Tyskland

Leder du efter en campingplads? Tyskland er et land, der tilbyder noget for enhver campist. Landet er fyldt med kulturhistorie og har smukke landskaber. Som feriemål vinder Tyskland hvert år mere popularitet, dette skyldes til dels, at der er stort udvalg af sports- og fritidsaktiviteter.

Campingpladserne har en bredt udvalg, der er noget for både unge og gamle. Du kan finde smukke standpladser til eget telt eller campingvogn, eller du kan leje ferieboliger, som mobil homes og bungalows, som er udstyret med alle bekvemmeligheder.

Læs videre

Mange campingpladser i Tyskland råder over Wi-Fi. Så hvis du stille og roligt vil gøre brug af internettet, så er der gode muligheder. Det er også praktisk til at planlægge de følgende dages udflugter. Og det er naturligvis også sjovt for børnene så de kan spille deres spil og holde deres Facebook opdateret. Men højst sandsynligt vil de hellere svømme i swimmingpoolen, eller lege på legepladsen. For de tyske campingpladser har også tænkt på børnene.

At blive en dag på campingpladsen er ingen straf. Men i Tyskland er der nok at opleve, så din campingferie er fyldt. Nyd de fantastiske tyske naturområder og meget mere.

Camping i naturen

Tyskland har forskellige dejlige naturområder, hvor du er garanteret en vidunderlig, velfortjent campingferie. Sunnycamp holidays har udarbejdet et udvalg af de naturområder, der er et besøg værd:

 • Den sorte skov - Schwarzwald
  Den sorte skov region eller Schwarzwald er camping i de største skovområder i Tyskland. Sportsinteresserede vil helt sikker have nok at gøre i dette smukke område. Derudover vil de termiske bade, såsom Baden-Baden og Badweiler, sikre at du får en dejlig afslappet ferie.
 • Nationalparken Eifel
  I dette naturområde nord for floden Mosel kan du finde vidunderlig skove, bakker og krater søer i nærheden af campingpladserne. Eifel, også kaldet ” Lille Schweiz” grænser op til Belgien og syd Limburg og er meget populært for vandre- og naturelskere.
 • Sauerland
  Man kan køre fra de fleste af kanalhavnene til en campingplads i Sauerland inden for en dag. I denne bakkede region i det centrale Tyskland kan du nyde typisk tysk gæstfrihed med velsmagende mad og en lækker tysk øl. Der er også masser af cykel- og vandreruter for mere atletiske naturelskere.
 • Skovene i Bayern
  De største skove i Centraleuropa er i provinsen Bayern i det sydlige Tyskland. På grund af sin fantastiske natur, bliver det ofte kaldt for ”det grønne tag af Europa”, og det er en vidunderlig region til at campere i.

Berlin

Hovedstaden i Tyskland er et specielt sted. Den nyere historie kan stadig mærkes her, men specielt følelsen af frihed holder dig fast her. Du tager ikke kun til Berlin pga. atmosfæren. Også bygningerne er fantastiske. Tænk på Brandenburger Tor eller Berliner Dom. Nyd også den flotteste gadekunst og et brusende byliv.

Aktiviteter fra din campingplads

Tyskland har også et bredt udvalg af kultur at tilbyde. Fra Berlin til Köln og fra München til Hamborg, kan du nyde den typiske tyske atmosfære. Tyskland har også mange smukke byer og autentiske landsbyer, som er et besøg værd. Det fremragende vejnet i Tyskland bringer afstandene tættere sammen. En bilferie er således også et meget populært valg.