Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Belgien

Oplev en fornøjelig ferie på en campingplads i Belgien! Camper i en afslappet atmosfære i naturen i form af omfattende og gamle skove, livlige byer, det ”burgundiske” køkken og selvfølgelig lokal befolkningens venlighed. Det er de ideelle ingredienser for en ubekymret campingferie i Belgien.

Campingplads i Belgien: noget for alle

Hvis du er en strand elsker, så vil du nyde det på en af disse campingpladser ved den Belgiske Kyst. Du vil finde dejlige badebyer som Brügge, Knokke eller Oostende. Du kan reservere en standplads til din egen campingvogn eller telt på campingpladsen.

Foretrækker du at leje en feriebolig på campingpladsen? Belgien har forskellige campingpladser, der tilbyder dig mulighed for at leje et mobil home eller en bungalowtelt.

Mere information

Når du camperer i Ardennerne er du omgivet af en masse natur. Det kan stærkt anbefales for vandrere og naturelskere. Der er rigelig plads til at opdage omgivelserne fra din campingplads i Ardennerne. Det berømte turist sportssted ” spots la Roche og Durbuy er også besøg værd.

Sæt ubekymret dit telt op

Belgiske campingpladser har store forskelle i campingmuligheder. Har du dit eget telt, campingvogn eller teltvogn, så kan du naturligvis leje en standplads. Campingpladserne har tit forskellige muligheder når det drejer sig om et stykke grønt område, både hvad angår størrelse og sol- og skyggepladser. Beplantning som træer, hække og blomsterbede giver hele familien privatliv, og en ægte følelse af ”back to nature”.

Komfort og luksus

Vil du have lidt mere luksus, men stadig have alle fordelene fra en campingplads? Så er det et godt valg at leje en bolig. I Belgien kan du finde nok atmosfæriske campingpladser som har en bolig efter din smag. F.eks. et rummeligt mobilhome, som er egnet for hele familien. Eller hvad med en karakteristisk hytte eller et komplet indrettet villatelt?

Udstyret med alle faciliteter

I det pragtfulde belgiske landskab ligger campingpladserne spredt over hele landet. Hvad de alle sammen har tilfælles, er at de har mange faciliteter. Ægte vandrotter har det altid godt ved Sunnycamp holidays, for også campingpladserne i Belgien har en swimmingpool eller ligger ved en strand. Stranden kan f.eks. være en herlig sandstrand ved Nordsøen eller ved en sø. Der er selv campingpladser som har en swimmingpool og ligger ved en strand. På nogle campingpladser kan børnene nyde en swimmingpool der er forvandlet til et ægte svømmeparadis.

Udflugter fra din campingplads

Tag på fornøjelige udflugter fra campingpladsen? Belgien har en række byer, der er helt sikkert er et besøg værd.

 • Antwerpen
  Under dit besøg i Antwerpen vil du finde denne travle by, som en mosaik af kultur, arkitektur, afslapning, førsteklasses shopping, lækkert mad og underholdning.
 • Gent
  Den atmosfæriske by Gent har middelalderlige gyder, hyggelige torve og mange seværdigheder, den anses for at være en af de bedste byer i Belgien.
 • Brugge
  Den maleriske Brugge er hovedstaden i Belgiens provins Vestflandern. Byen har et vidunderlig middelalderligt centrum og mange interessante museer.
 • Bruxelles
  Bruxelles er hovedstad i Belgien. Grote Markt, centrum i byen, anses for at være et af de smukkeste torve og pladser i verden. Andre berømte seværdigheder er Manneken Pis og Atomium. Såvel som større byer er der også nogle vidunderlige mindre byer og landsbyer, hver med deres egen karakter.

Udover byture, er der mange andre aktiviteter, som du kan nyde fra din campingplads. Belgien har en række forskellige sjove forlystelsesparker, ligesom Boobbejaanland, Plopsaland og Walibi. En fest for hele familien.