Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Kroatien

En campingplads i Kroatien er det perfekte sted at drømme tiden væk. Kroatien er hjemsted for utallige idylliske gamle byer, rolige bjerglandsbyer, attraktive strande og fredelige bugter med blåt hav og landets dejlige klima er perfekt til en campingferie – en behagelig varme og smukt solrigt. Camping i Kroatien er også perfekt til hele familien.

Campingplads i Kroatien: sjov i solen og ved havet

Kroatien er kendt for sin smukke kyst, oversået med små øer og maleriske havne. Mange af disse steder er så fantastiske, at de skal ses ved selvsyn og vandet langs campingpladserne på Adriaterhavskysten er nogle af de bedste. Tag en båd mellem campingpladserne langs Kroatiens blændende kyst og der er god chance for, at du vil blive ledsaget af legesyge delfiner!

Leder du efter den ideelle campingplads? Istrien, Zadar og Dalmatien er meget populære destinationer for at tilbringe en afslappende ferie. Ingen andre steder end ved Adriaterhavet får man så meget sol.

Mere information

En af de mange smukke campingpladser i Istrien er Olivia. Lanterna er også en dejlig campingplads, hvor du intet vil mangle. Campingpladsen tilbyder endda mulighed for at prøve Glamping, den nyeste trend indenfor camping – luksus camping! Hvorfor ikke leje en SunLodge, et stilfuldt lodge telt eller en luksuriøs mobil home? Kroatien har noget for enhver smag!

Eventyrlige og afslappende familieferie

Med alle øerne som Kroatien har, er vandet altid tæt på. Hvis det ikke er i form af en udstrakt sandstrand, så er der sikkert en swimmingpool på campingpladsen, eller der er en sø i nærheden. Ideelt hvis du tager med hele familien på ferie, og vil til en campingplads hvor hvert familiemedlem bliver underholdt. Det er også fint for en komfortabel ferie at leje en af de rummelige mobilhomes, som står på campingpladserne i Kroatien. Nogle campingpladser har et luksuriøst og stort svømmeparadis med diverse rutsjebaner, lækker nydelse!

Naturligvis er skønt at nyde alle de fine faciliteter som campingpladsen har at byde på. Men glem ikke at tage på udflugter, for Kroatien har så meget mere for familier med små børn.

  • Dinopark Funtuna
    Her er der tidligere fundet rester fra dinosaurer. Til ære for disse fund er denne dinopark oprettet.
  • Klatreparker
    I Glavani er der angivet en hel parcour, hvor du kan klatre med hele familien. Ægte eventyrlystne personer kan klatre ned af Nova Vas, en høj klippemur.
  • Vandfald
    Over alt er Kroatien naturligvis kendt for sine pragtfulde nationale parker med vandfald og søer. De mest kendte er Plitvice Lakes National Park.

Et gæstfrit ferieland

Hvis du vælger at campere i Kroatien, er der en god chance for, at du vil blive inviteret til en af de mange festivaler og farverige årlige begivenheder, der finder sted i nærheden af campingpladsen. Kroatien er et meget gæstfrit land, hvor den sproglige barriere aldrig er et problem. Venlighed er kodeordet og med lidt tysk når du langt!