Gå til hjemmesiden

Camper ved Annecy søen, Frankrig

Den imponerende Annecy sø, der ligger i departementet Haute-Savoie, er en af Frankrigs smukkeste og mest berømte søer. Den er fuld af rent vand, ligger for foden af de franske Alper, og er simpelthen det perfekte sted at dyrke vandsport og nyde naturen.

Lees meer

Campingpladser ved Annecy søen

De fleste campingpladser ligger på den vestlige eller sydlige side af søen. Her er der noget for enhver campist. Her findes der både små campingpladser, samt større campingpladser med flere faciliteter. Du kan slå dit telt op på en skyggefuld plads eller bo i en luksuriøs feriebolig eller en mobilhome. Hvor du end vælger at sove, så er der nok at lave på eller i nærheden af en campingplads, der ligger ved Annecy søen.

Kom til dig selv igen ved en af de pragtfulde strande, der ligger lige ved campingpladsen. Klimaet er mildt, så det er skønt at slappe af på et håndklæde på en af græsmarkerne. Du har en pragtfuld udsigt ud over bjergtoppene rundt om søen næsten overalt, hvor du står og går. Campingpladser, der ikke ligger lige ved søen, er også værd at overveje. De ligger lidt mere i læ, men stadig på gå- eller cykelafstand fra søen, og er virkelig dejlige og fredfyldte.

Den aktive campist har det også super på en campingplads ved Annecy søen. Du kan nyde vandet ved bl.a. at surfe, sejle, sejle i kano eller stå på vandski. Og at tage en tur på vandcykel er naturligvis garanteret sjov for hele familien. Men der er også meget sportsligt at foretage sig rundt om søen. Du kan tage på vandretur, tage en tur på mountainbike eller foretage en ridetur, og det er blot nogle få af de mange muligheder du har for aktivt at udforske omgivelserne. Det er nemt at leje sportsmateriale på campingpladsen. Er du til mere udfordrende sportstyper, så byder omgivelserne også på rafting, canyoning og paragliding. Faktisk er Haute-Savoie verdenscentrum for paragliding.

Udflugter ud i omgivelserne

Selvom søen byder på nok af underholdningsmuligheder, så kan det også bestemt anbefales at foretage udflugter ud i omgivelserne.

  • Annecy
    Byen Annecy ligger på søens nordlige side. Fra søens sydlige side tager det blot en halv time at komme hen til denne pragtfulde by. Andre muligheder: Tag en bådtur hen til byen. Det smukke historiske centrum har mange små broer, balkoner med blomster, hyggelige små butikker og gode restauranter. Her er der malerisk og romantisk!
  • Chamonix
    Denne højtliggende, internationalt indstillede bjergby byder på udsigt ud over bjerge, alpeenge og vilde bjergfloder. Selvom stedet mest er kendt som et vintersportssted, så er der også virkelig dejligt om sommeren i denne idylliske by.
  • Over grænsen: Geneve
    En tur over grænsen til nabolandet Schweiz er også en mulighed. Især Geneve er nem at komme hen til. Her er der pragtfulde museer, smukke parker og imponerende paladser, kirker og katedraler.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Annecysjøen