Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Franske Alper

Hvis du elsker at campere i naturen så er en campingplads i de franske alper et oplagt sted for dig! Bølgende bakker og imponerende dale vil gøre din ferie i alperne til et eventyr, du aldrig glemmer. Slap af på en eng eller tag på en spændende sejltur på en af de mange søer. En ferie i den sunde alpeluft vil gøre dig godt!

Læs videre

Campingplads i de franske alper

Under dit ophold på en campingplads i de franske alper vil du nyde det smukke landskab i denne bjergrige region. De mange vidunderlige pinjeskove og de imponerende bjergtoppe er et herligt syn og der er masser at tage sig til i nærheden af din campingplads.

I de franske alper er der mange skønne floder og søer. Du kan f.eks. vælge at bo på en campingplads ved Geneva søen eller den berømte sø ved Annecy. Om sommeren er der mange muligheder for vandaktiviteter såsom sejlsport, surfing, svømning og de mere ekstreme sportsgrene, som rafting, kanosejlads eller kajak.

Book en standplads på forhånd til jeres eget telt eller campingvogn på en af de smukkeste campingpladser. I de franske alper vil I også finde campingpladser, der tilbyder muligheden for at leje en feriebolig såsom en mobil home eller et bungalow telt.

I højsæsonen er der som regel et underholdningsprogram for børn og mange af campingpladserne har også pool og forskellige sportsfaciliteter. En campingferie i alperne er alt i alt en populær campingdestination for hele familien!

Aktiviteter fra campingpladsen

Uanset hvad du har lyst til at foretage dig så er der masser af muligheder i nærheden af din campingplads. De franske alper byder både på sportsaktiviteter og kulturelle oplevelser.

  • Udendørs sport i alperne
    Alperne er et paradis for den udendørs atlet og vandsportsinteresserede. Du kan tage på fantastiske vandreture eller ture ud på cykel. Ture på mountainbike eller racercykel er meget populære aktiviteter under et ophold på en campingplads. Alpe d´Huez, berømt for sin rolle i Tour de France, er en reel udfordring for enhver fanatisk cyklist.
  • Byture
    Nå du camperer i de franske alper, kan du besøge mange berømte byer såsom Grenoble og Geneve. Den maleriske by Annecy med sin skønne historiske bymidte er bestemt et besøg værd. Lyon er også en mulighed og en del af Lyon´s historiske centrum er på UNESCO´s verdens kulturarvsliste.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI French Alps