Gå til hjemmesiden

Camper ved Adriaterhavet, Kroatien

Klemt inde mellem seks lande (Italien, Slovenien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Montenegro og Albanien) ligger et af Europas smukkeste have: Adriaterhavet. De grønne bugter, de smukke strande og det krystalklare vand gør kystområderne virkelig populære. På en af de fine familiecampingpladser i Kroatien nyder du og din familie optimalt alt det smukke, som Adriaterhavet hat at byde på.

Lees meer

Camper ved Adriaterhavet: Nyd naturen og kulturen

Der rigtig mange regioner i Kroatien, hvor du vil kunne holde en fantastisk ferie. Regionen Istrien er uden tvivl en af dem. Denne halvø, der er Adriaterhavets største, er kendt for sin pragtfulde beliggenhed i havet, men man skal skam ikke kimse af det bakkede indland. I Istrien er det nemt at kombinere en afslappet solferie ved havet med kulturelle udflugter til byer såsom Poreč og Rovinj. Disse maleriske byer er med deres monumentale bygninger, smalle små gader og dejlige restauranter en sand fryd for øjet. Den tusind år gamle by Pula, med sit berømte amfiteater, er også bestemt et besøg værd.

Campingpladserne i Istrien byder på nok af underholdning for hele familien og har pladser ved havet, på en mark eller under skyggefulde træer. Her er noget for enhver type campist. Hvad enten du helst overnatter i et telt, i en campingvogn, i en campingbil eller i en bungalow, så kan det lade sig gøre her. Lad dig underholde på campingpladsen eller tag selv på tur. Her er der ingen mangel på muligheder, og der er tænkt på hele familien.

Det er er også skønt at opholde sig i de mere sydligt beliggende regioner ved Adriaterhavet (såsom Zadar eller Dalmatien). Campingpladserne ligger ofte på gåafstand fra havet og nogen gange tilmed direkte ved havet, hvilket sørger for talløse smukke pladser. Folk, der holder af vandsport, kan ikke finde noget sted bedre at være end på en af disse campingpladser. Også folk, der elsker solen, er kommet til det rette sted her. Middelhavsklimaet er en stor del af året rigtig skønt. Naturen er uberørt og gemmer på et rigt udvalg af forskellige dyrearter.

Aktiv og afslappet ferie med hele familien

Adriaterhavet er kendt for at svømmevandet er af høj kvalitet. Der er ikke noget bedre end en forfriskende dukkert! Det er naturligvis også muligt at være aktiv her. Tag ud at surfe, sejle, dykke, fiske eller stå på vandski; der er ikke meget, der ikke er muligt her!

Udover at nyde naturen og vandet, er der også nogle få byer, som du bestemt ikke må gå glip af at se, når du er i Kroatien.

  • Dubrovnik
    Denne havneby, der blev bygget i det 13. århundrede, har bibeholdt al fortidens charme. En gåtur gennem de smalle gader, over de stemningsfulde pladser og langs monumentale bygninger, får dig til at føle dig som om, du er taget på en tidsrejse tilbage i tiden. Tip: Besøg det specielle akvarium i de gamle bymure.
  • Umag
    En malerisk by, der ligger ved en smuk bugt. Marinaen er en af de smukkeste i hele landet. Nyd den kulturelle rigdom og den vidunderlige mad.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Adriaterhavet