Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Italien

Campingpladserne i Italien er nogle af de mest populære rejsemål for en campingferie, og landet har virkelig noget at byde på for alle. Lige fra bjerge og idylliske søer til maleriske byer og smukke strande. Og kan man tænke sig et bedre sted at nyde alt dette end fra en campingplads? Italien byder på et bredt udvalg af campingpladser på de bedste steder.

En ferie i Italien

Hvad gør campingpladser i Italien så attraktive? Er det byerne, den typiske italienske mad og traditionerne? Frem for alt er det landets fantastiske klima, og det er med god grund, at den sydlige del af Italien er kendt som ”landet med middagssolen”. Hvad mere er, at hver campingplads i Italien er forskellig takket være den store mangfoldighed og det varierede landskab.

Traditionerne i Italien varierer fra sted til sted, men alle italienere har to ting til fælles – deres store kærlighed til mad og skønhed! Det italienske køkken har længe været populært i udlandet, men fra din campingplads i Italien, vil du se, at der er meget andet at opleve.

Mere information

Omgivelser

Den kulturelle by Toscana kan stærkt anbefales, som et sted at tilbringe en campingferie, men campingpladserne ved Gardasøen og Lago Maggiore er også meget populære blandt campister. Der er mange andre destinationer, der er perfekt til en bilferie i Italien.

Du kan altid nyde udflugter til byer fra din campingplads og Italien er hjemsted for en række smukke byer, bl.a.:

 • Rom
  Den smukke arkæologiske hovedstad i Italien
 • Milano
  Hvis du holder af mode, er dette stedet at være!
 • Pisa
  Berømt for sit skæve tårn. Det er virkelig noget man skal opleve.
 • Venedig
  Tag en romantisk udflugt rundt i Venedig i en gondol.

Et ferieland for hele familien

Du er garanteret en solrig ferie i Italien, men også at der er vand på campingpladsen eller tæt ved. Campingpladser i Italien er nemlig næsten allesammen udstyret med en herlig swimmingpool, og nogle gange selv et svømmeparadis. Nyd swimmingpoolen eller en god bog ved dit mobilhome eller SunLodge, eller en lækker is fra snackbaren, imens børnene hygger sig med sine campingvenner. Sunnycamp holidays har også diverse campingpladser som ligger tæt ved havet, hvorved Italien også er meget egnet for en afslappende strandferie. Byg f.eks. et sandslot eller organiser en fodboldkonkurrence på stranden. Glem ikke de pragtfulde italienske søer, som f.eks. Gardasøen og Lago Maggiore, hvor camping med hele familien sikkert er umagen værd.

Ud over de flotte søer, er Italien også kendt for sine store vand- og forlystelsesparker og dyreparker. I hjertet af Rom ligger f.eks. en af de ældste dyreparker i Europa, Bioparco di Roma. En god mulighed for at slippe for travlheden i byen. Hellere lidt nedkøling? Besøg da Grotta Gigante i Sgonico, hvor en sti via drypstensformationer leder dig dybere ind i grotten. Fordelen ved grotten er at den er lækker kold. Et ideelt afbræk fra en varm sommerdag.

Campingpladser i Italien

Kunne du tænke dig et telt eller en komfortabel mobile home? Italien har mange campingpladser, hvor du kan leje en feriebolig, og vores luksuriøse og stilfulde SunLodges er tilgængelige på en række fantastiske campingpladser. Slap af på en campingplads, gå på opdagelse i Italien og nyd det fantastiske klima – kan din campingferie blive bedre?

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Italien