Gå til hjemmesiden

Camper i Nordfrankrig

Det nordlige område af Frankrig har en stor variation af regioner, hvor enhver turist garanteret vil nyde livet. Kystregionerne Bretagne og Normandiet byder på vild natur, pragtfulde, lange strande og maleriske, små havnebyer. Ile-de-France, det skovrige område rundt om Paris, har mange slotte og er et ideelt sted for børnefamilier at holde ferie, Disneyland ligger nemlig tæt ved. Champagne-Ardenne og Alsace områderne har store naturområder (vingårde) og pragtfulde byer såsom Strasbourg. Hold en aktiv ferie i den pragtulde natur eller lad dig forvænne på campingpladsen - alt er muligt i Nordfrankrig!

Lees meer

Campingpladserne

På campingpladser i Nordfrankrig hersker der for det meste en dejlig og hyggelig stemning. Der er meget udvalg, når det drejer sig om at campere, du kan overnatte i dit eget telt, i din autocamper/campingvogn eller i et mobilhome eller i en feriebolig. Der er megen vegetation på campingpladserne, der derfor har nok af pladser i skyggen. Naturen befinder sig aldrig langt væk. Mange af campingpladserne ligger ved havet eller ved en sø.

De campingpladser, der ligger lidt længere væk fra vandet, har dog også meget at byde på. Hvis ikke for andet, så fordi de ofte har store, smukke swimmingpools. Du kan være aktiv på mange måder. Sportsbanerne og legeredskaberne garanterer i timevis af underholdning for folk i alle aldre. Du kan også dyrke mere fredfyldte aktiviteter såsom jeu de boules og minigolf på campingpladsen eller tage på en vandretur eller på en udflugt.

Storbyer i Nordfrankrig

Naturen i Nordfrankrig er utrolig smuk, men også byerne har meget at byde på. Her er nogle oplysninger om nogle få af dem.

 • Paris
  De mange seværdigheder i denne ‘kærlighedens by’ taler for sig selv. Eiffeltårnet, Louvre, Notre-Dame, Montmartre, Triumfbuen, Sacré-Cœur … man kan blive ved og ved. Spar tid ved at købe billetter til museer og andre aktiviteter på forhånd. Det er også interessant at udforske det, der er at se i nærheden af campingpladsen. Tænk bl.a. på slottene i Versailles, Fontainebleau og Vaux-le-Vicomte. De pragtfulde haver og parker i omgivelserne er ideelle steder at finde fred og ro, og de majestætiske bygninger giver et indtryk af fortidens Frankrig.
 • Strasbourg
  Denne by ligger i Alsace og er med sine karakteristiske bindingsværkhuse og små broer simpelthen for smuk til ikke at få set. Katedralen er bogstaveligt og i overført betydning et højdepunkt, og nogle af museerne (såsom Musée des Beaux-Arts) og den zoologiske have er også virkelig interessante. Denne grænseby er kendt for sine gode butikker og restauranter.
 • Reims
  Den gotiske katedral Notre-Dame er denne bys ‘pièce de résistance’. Mange turister kommer specielt til Reims for at se denne. Men de andre basilikaer, kapeller, abbedier og kirker i Reims er også pragtfulde. Holder du af kunst, så kan det anbefales at tage et smut i museet for smuk kunst, Museé des Beaux-Arts.
 • Rennes
  Rennes, der er Bretagnes hovedstad, er ikke kun en livlig by med mange studenter, men har også en pragtfuld kulturarv. Byens historie går over 2000 år tilbage i tiden. De pragtfulde parker og de mange bindingsværkbygninger af træ, der er fra det 15. og det 16. århundrede, giver byen en dejlig udstråling.

Kort sagt: Med en af disse skønne campingpladser som base, kan du udforske de pragtfulde regioner i Nordfrankrig.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Nordlige Frankrig