Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Slovenien

Campingpladser i Slovenien er, uanset om det er ved kysten eller længere inde i landet, perfekt egnet til en fantastisk ferieoplevelse. Slovenien er kendetegnet ved høje bjerge, skovrige områder og en smuk kyststrækning, der grænser op til Adriaterhavet. Med udgangspunkt fra din campingplads kan du nyde denne skønne feriedestination. Slovenien bliver stadig mere populær!

Campingplads Slovenien: Camping i naturen

Under en campingferie i dette vidunderlige land vil du blive forbløffet over naturen. Det er én af de grønneste lande i Europa. Med udgangspunkt fra din campingplads kan de eventyrlystne campister gå på opdagelse. Slovenien er også velegnet til en campingferie med sol, hav og strand.

Bolig eller eget telt?

Det flotte Slovenien har pragtfulde campingpladser i hele landet. Ønsker du at medbringe dit eget campingmiddel, så finder du altid en egnet campingplads med masser af plads til et telt, campingvogn eller autocamper. Har du ikke et eget campingmiddel? Vælg da nemheden af en bolig. Uanset om du ønsker at sidde højt og tørt i en lejlighed, eller ønsker campingfølelsen fra et komplet indrettet telt, eller ønsker komforten fra et mobilhome, der er en bolig for enhver smag og familie.

Mere information

Vandsjov for store og små

At boltre sig skønt i vandet, svømme og spille spil, det kan på alle campingpladser i Slovenien. Det fleste campingpladser har en swimmingpool eller ligger ved en sø eller havet. Sæt din stol i randen af swimmingpoolen for at holde et vågent øje, eller lig lækkert i solen på et håndklæde på stranden. Med det milde klima i Slovenien kan du nyde hver enkelt feriedag optimalt. Lege på land kan også, for mange campingpladser har en legeplads eller en sportsbane.

Alt for folket og dyr

For børn er der ud over svømning, nok at foretage sig under en ferie i Slovenien. Tag et spil badminton på græsset foran teltet, udfordre hinanden til at slag minigolf, eller prøv på at fange en fisk i fiskesøen. Der er også masser af valgmuligheder med en campingplads med en animationsteam, som organiserer hyggelige middage og aftener for unge som ældre. Har du altid din hund med på ferie? I Slovenien er der også campingpladser, hvor din firbenede ven er velkommen. Undersøg først om din hund er velkommen i din valgte campingsæson.

Nationalparken Triglav ligger i de julianske alper. Her kan man vandre, cykle, rafte og prøve bjergbestigning. Der er vidunderlige vandreture omkring søerne Bled og Bohinj. Hvis man har lyst til at komme lidt omkring så tag bilen og kør gennem det smukke landskab med udgangspunkt fra din campingplads.

Udflugter i løbet af dit besøg

Fra din campingplads er der mulighed for at tage på forskellige udflugter. Bled, Ljubljana og Piran er byer, du bestemt ikke må gå glip af under dit ophold i Slovenien.

 • Bled
  Beliggende i de julianske alper og med den smukke St. Martin Kirke, er Bled bestemt et besøg værd.
 • Ljubljana
  Ljubljana er hovedstaden i Slovenien og fyldt med smukke seværdigheder.
 • Piran
  De gamle havnebyer Piran, Izola og Koper ligger på Adriaterhavskysten og skal absolut opleves.
 • Postojna Caves
  Det er de næststørste kalkstenshuler i verden og et varetegn for besøgende turister.