Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Østrig

Campingpladser i Østrig er omgivet af de majestætiske Alper, sneklædte tinder, flotte bjergsøer og uendelig fyrreskove. Der er ingen bedre base end din campingplads for at nyde disse omgivelser. Østrig er også det land, hvor kejserinde Sissi boede, med sine smukke barokke og romantiske byer, som Innsbruck, Salzburg og Wien.

Campingplads i Østrig: Afslapning, romantik, kultur og natur

Leder du efter den helt rigtige campingplads for dig? Østrig er et meget forskelligartet land, med noget at tilbyde alle. Ferie i Østrig er givende både sommer og vinter. Du kunne vælge en lille campingplads, som din base for at tage på bjergvandring gennem Kärnten. Det kunne også være en plads med pool – ideel til familieferie. På mange af vore campingpladser, kan du endda leje ferieboliger som vores SunLodge.

Naturligvis er der også nok andre campingmuligheder i Østrig. Se engang tilbuddet af mobilhomes og standpladser. Så også hvis du kommer med autocamper, campingvogn eller telt, så har campingpladserne i Østrig en velegnet plads til dig.

Læs videre

Børn på campingpladsen

Der er også tænkt på børnene. På de fleste østrigske campingpladser er der nemlig en swimmingpool, hvor de mindste rigtig kan hygge sig. Hvis de er trætte af vandet, så kan de klatre rundt på legepladsen. I mellemtiden kan du hygge dig med en god bog eller gå på internettet. De fleste campingpladser råder nemlig over Wi-Fi. De østrigske campingpladser er derfor meget velegnet for en god familiecamping.

Aktiviteter i nærheden af din campingplads

Tyrol er kendt for sine fremragende vintersportssteder. Men skal du virkelig opleve Østrigs bjerges skønhed, er det fra en campingplads om sommeren. Du kan gå mange kilometer, tage på rafting eller sejle i kano i bjergbække, eller prøve parasailing fra bjergtoppe, så for sportsinteresserede campister er der meget at opleve i Østrig.

Camping nær byerne

Har finkultur i byerne mere din interesse, er camping ferie i Østrig også en god mulighed: Østrig kan prale af autentiske bjerglandsbyer og byer fyldt med traditioner og historiske bygninger.

  • Landsbyer
    Den smukke bjergby Villach Nestles i den sydlige provins Kärnten. Sprængfyldt med historie og kultur. Landsbyer er lige så fantastiske som handelsbyer. Fra denne by på bredden af floden Drau, kan du være i enten Italien eller Slovenien inden for en halv time.
  • Salzburg
    Salzburg og Wien er et besøg værd fra din campingplads. Salzburg er kendt som byen, hvor Mozart blev født og er blevet centrum for klassisk musik i Østrig. Det man absolut må opleve i Salzburg, er ”Mozarteum”, den smukke gade Getreidegasse og kapellet på Mariaplatz.
  • Innsbruk
    Innsbruck er den kulturelle hovedstad i den østrigske delstat Tyrol. Camping er en virkelig populær mulighed her, både sommer og vinter. Innsbruck har betagende omgivelser, mange seværdigheder og arkitektur, som gør det til en by, som du bare er nødt til at besøge.

Campere i Østrig er derfor meget alsidig. Du kan nyde naturen, og de flotte, karakteristiske byer eller opdage bjerglandsbyerne, eller blot nyde tiden på campingpladsen. Disse er nemlig med alle faciliteter.