Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Provence-Alps-Côte d´Azur i Frankrig

Campingpladser i Provence-Alps-Côte d´Azur er ekstremt populære fordi uanset, hvor du befinder dig, kan du ligge på en strand indenfor ganske kort tid. I årevis har de mange solskinstimer i regionen tiltrukket turister til campingpladserne. Provence-Alps-Côte d´Azur har også mange dejlige byer fyldt med butikker og restauranter med velsmagende mad. Så nyd blot en skøn ferie i Provence-Alps-Côte d´Azur!

Læs videre

Campingplads i Provence-Alps-Côte d´Azur: Vandre- og cykelture

Provence-Alps-Côte d´Azur er en skøn region, hvis du ønsker at tage på en cykelferie. Dejlige cykelruter går gennem det skønne landskab af lavendelmarker, bakker og bjerge. Der er også gode vandreruter med udgangspunkt fra din campingplads.

Når det drejer sig om sportslige aktiviteter så har Provence noget for enhver smag. Du kan tage på trekking, rafting eller bjergbestigning og det er alt sammen muligt i nærheden af din campingplads. Mont Ventoux, kendt fra cykelløb, er en fantastisk udfordring for aktive campister. Indhent mere information på din campingplads.

Du kan naturligvis også tage på opdagelse i Provence-Alps-Côte d´Azur i bil med udgangspunkt fra din campingplads. Du kan finde de smukkeste steder ved blot at køre langs kysten eller i retning af de Franske Alper.

Kultur tæt på din campingplads

Der er mange dagsture, som du kan tage på med udgangspunkt fra din campingplads. Provence er fuld af romerske ruiner. Vi nævner et par byer, som er værd at besøge:

  • Pave byen Avignon
    En by, der bør besøges i løbet af dit ophold på en campingplads, er Avignon. Der er utallige monumenter i denne tidligere pave by.
  • Amfiteatre i Arles og Orange
    Hvis du er interesseret i romertiden så kan du se smukke amfiteatre i Arles og Orange, hvor den turbulente romerske historie bliver bragt til live.
  • Havnebyen Saint Tropez
    Denne by på den Côte d´Azur blev oprindelig populær pga. Brigitte Bardot. Med sin turbulente fortid er byen St. Tropez værd at besøge, når du opholder dig på en campingplads.

Når du camperer i Provence kan du leje en standplads eller en dejlig feriebolig såsom en mobil home eller en bungalow. Du kan også bo i en af vore dejlige SunLodges på en campingplads i Provence-Alps-Côte d´Azur.

Provence tilbyder også dine børn et skønt ophold på en campingplads. Provence har campingpladser med pools, legeplader og underholdning!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Provence-Alpes-Côte d'Azur