Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Affiliate partner

Suncamp holidays er et begreb inden for området ferie og campering. På Suncamp webside kan man finde mere end 300 campingpladser. Disse campingpladser bliver årligt inspicerede og godkendte. Dette fremskaffer uundværlige informationer til den ivrige campist.

Drag fordel af succesen og bliv affiliate partner!

Årligt finder mange af campistliebhavere vej hen til Suncamp webside, og antallet er voksende. Ferierejsende booker oftere og oftere deres ferie online, eller de søger efter målrettet information på Internettet. Har De en webside inden for området rejse, campering eller ferie? Så kan De drage fordel af dette sites indhold, der er af høj kvalitet.

Affiliate marketing er en præstationsfokuseret metode, hvor De bliver betalt, når et forudgående aftalt mål opnås. De placerer et link til Suncamp på Deres site og tjener penge per click, lead eller sale. Der er diverse muligheder! De kan optage alle campingpladserne eller vælge en specifik region eller f.eks. kun campingpladser beliggende ved havet.

Ønsker De yderligere information om denne frugtbare form for samarbejde? Indsend da kontaktformularen, og vi tager kontakt med Dem hurtigst muligt!

USP Affiliateprogram

  • Valg mellem flere end 500 campingpladser
  • Mulighed for tekstlinks eller XML-feeds
  • Attraktiv provisionslønsordning
  • 30 dages cookietid