Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Korsika i Frankrig

Campingplads på Korsika er det perfekte sted for en uforglemmelig ferie og det er med god grund, at denne grønne og solrige ø er kendt som “skønhedens ø” – et sted, hvor du virkelig kan komme til at opleve lokale seværdigheder såsom varierede landskaber og pragtfulde sandstrande. Camping på denne smukke franske ø er også fantastisk til børn!

Læs videre

Campingpladser på Korsika: et behageligt klima, sol, hav og sand

Korsika er Frankrigs største ø, som ligger i Middelhavet og er en derfor et skønt sted, at nyde det skønne middelhavsklima. Uanset hvor din campingplads ligger på Korsika er der altid en strand i nærheden. De bedste sandstrande finder du på øens sydkyst ved Porto Vecchio. Havet her er perfekt til vandski, sejlads og dykning.

Udover vandsport er der talrige andre sportsaktiviteter til rådighed bl.a. vandreture, som er en meget populær aktivitet på øen. ”Naturparken” på Korsika kan prale af ikke mindre end 1500 km vandreruter. For mountainbike kørsel findes der ikke nogen bedre destination!

Seværdigheder på Korsika

Hvis du har fået nok af sand og havet eller poolen på din campingplads, så kan Korsika prale af en række seværdigheder, som du kan besøge. De to største og vigtigste er nedenstående byer, som du kan besøge fra din campingplads.

  • Ajaccio
    Hovedstaden Ajaccio er Napoleons fødested og de vigtigste seværdigheder i byer er dedikeret den franske kejser. Havnen i Ajaccio er også et besøg værd.
  • Bastia
    Byen Bastia byder på pragtfulde panoramaer ud over den toskanske kyst. I byens centrum finder du ”Place St. Nicolas”, et godt udgangspunkt for at lære byen at kende. Det mest maleriske sted er uden tvivl den gamle havn.

Turiststederne på Korsika

Der er flere måder at komme til Korsika på. Du kan tage bilen – Korsika kan nås med færge fra det franske fastland og der afgår dagligt færge fra både franske og italienske havne. Det er også muligt at flyve til øen, som har fire lufthavne.

Leder du efter noget andet end din campingplads? Korsika er et feriemål, der har det hele!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Korsika Se 1 campingpladser

Domaine d'Anghione

Domaine d'Anghione

Populære regioner i Korsika

Populære temaer i Korsika