Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Midi-Pyrénées i Frankrig

Campingpladser i Midi-Pyrénées er lig med frisk luft. Det behagelige klima og naturen her i det sydlige Frankrig betyder, at der venter dig meget godt på og i nærheden af din campingplads. Midi-Pyrénées er karakteriseret ved sin naturlige og kulturelle skønhed. Her er virkelige betagende byer, vi kan blot nævne én, det berømte sted for pilgrimme: Lourdes.

Læs videre

Campingplads i Midi-Pyrénées: Skønt feriested

Camping i Midi-Pyrénées betyder ikke at du ikke kan bo i luksus. Du kan enten medbringe dit eget telt eller campingvogn eller leje en feriebolig. Mange campingpladser i Midi-Pyrénées tilbyder leje af mobil home eller bungalow.

Børnene vil have det sjov med de forskellige aktiviteter på jeres campingplads: Mange campingpladser i Midi-Pyrénées har legeplads og pool med vandrutsjebane.

Udover aktiviteterne på campingpladsen er der også andre ting for børnene. De kan nyde kanosejlads eller f.eks. fiske i Pyrenæernes store flod; Garonne.

Seværdigheder i Midi-Pyrénées

I bør ikke gå glip af et besøg i en af de historiske byer i nærheden af jeres campingplads. Midi-Pyrénées har så mange interessante steder.

  • Campingplads i nærheden af Lourdes
    Det største pilgrimssted i verden for katolikker er virkelig et besøg værd, når man opholder sig på en campingplads i dette område. Lourdes er først og fremmest kendt for grotten; Grotte de Massabielle.
  • Campingplads nær Toulouse
    Toulouse, hovedstaden i Midi-Pyrénées byder på spektakulære kirker til at lokke dig fra din campingplads. Toulouse er en også et fantastisk sted at tilbringe en eftermiddag med shopping.
  • Campingplads nær Auch
    Er du interesseret i at se nærmere på gammel arkitektur, flotte museer, smukke historiske monumenter og spise på fine restauranter i nærheden af din campingplads? Auch har det hele.

Landskabet i denne del af Frankrig indbyder til ture fra din campingplads. Midi-Pyrénées har de mest varierede landskaber du kan tænke dig.

Uanset hvor i området du er, vil du støde på høje bjerge, lokkende grotter, majestætiske floder og frodige enge ikke langt fra din campingplads. Garonne er meget velegnet til vandeventyr for alle aldersgrupper. Din ferie i Midi-Pyrénées lover godt!