Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Atlanterhavet kyst i Frankrig

Campingpladser ved den franske Atlanterhavskyst er ideel til soldyrkere. Du vil slappe helt af på strandene, der strækker sig langs denne dejlige kyst. En campingferie ved Atlanterhavet kyst er takket være den skønne franske sol simpelthen fantastisk. Når du har fået nok at solbadning, er det tid til at udforske et af de mange kulturelle kystnære byer eller steder i nærheden af din campingplads. Det gode liv venter dig ved den Atlanterhavet kyst.

Læs videre

Campingplads ved Atlanterhavet kyst: Sand og hav

Camping ved Atlanterhavet kyst i Frankrig er lig med lange, brede sandstrande. Fra Aquitaine i syd til Bretagne i nord. Hele Frankrigs vestkyst er velegnet til familieferie: Mens børnene leger i sandet kan du slappe af i solen, mens du nyder en udsøgt lokal vin og nogle gode franske oste.

Man kan ikke kun bade i havet, mange steder kan man også prøve at stå på vandski, sejle eller surfe. Et af de mest berømte franske badebyer ligger i det sydvestlige hjørne af landet: Biarritz. Ophold på en campingplads her, er den ultimative surferferie. Biarritz, i Biscay bugten, er et af de bedste surfersteder i Europa!

Der er også oplevelser inde i landet, som er værd at se nærmere på, når du camperer ved den franske Atlanterhavet kyst. Landskabet består af bølgende bakker, klipper, sletter og enge. Hvorfor ikke nyde en cykeltur gennem den grønne Loire dal eller Vendée?

Skønne byer inden for rækkevidde af din camping: La Rochelle, Bordeaux, Nantes

Når du camperer på en campingplads i Atlanterhavet kyst vil du være inden for relativ kort afstand af mange smukke og hyggelige steder, hvor du kan opleve den lokale kultur, handle eller nyde aftenen med en skøn gourmet middag på en hyggelig restaurant. Husk at besøge:

  • La Rochelle
    Fra byen kommer man til øen Île de Ré via den 2,9 km lange bro, som blev indviet i 1998. Denne ø er enhver cyklists drøm og øen er rig på historie. Fastlandet kan prale af La Rochelle, som har en gammel bydel med bygninger fra det 18. århundrede såsom Palais de Justice.
  • Bordeaux
    Bordeaux har masser af smukke bygninger, blandt de fineste af dem er Grand Théatre. Det siger sig selv, at Bordeaux, for de fleste mennesker, er synonymt med vinproduktion. Bordeaux (eller Claret) vin er populære i det franske køkken, så husk at nyde en middag i byen!
  • Nantes
    Nantes, den regionale hovedstad i Pays de la Loire, har i århundreder været en vigtig havneby. Spændende seværdigheder inkluderer Maison des Compagnons du Devoir, med et pyramideformet tårn og byens enestående katedral Saint-Pierre.

Overnatning & Underholdning

Når du holder ferie ved den Atlanterhavet kyst, har du ikke kun mulighed for at bo i eget telt, men også mulighed for, at leje nogle skønne ferieboliger. De fuldt ustyrede mobil homes, hytter eller bungalows gør, at der bliver mere plads i bilen, når I drager af sted på ferie.

På de franske campingpladser langs Atlanterhavet kyst er der også tænkt på børnene. På campingpladserne er der typisk et underholdningsteam og pool. En ferie ved den Atlanterhavet kyst vil være en skøn ferie for alle – uanset alder!