Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Ungarn

Campingpladser i Ungarn er ofte fejlagtigt klassificeret, som østeuropæiske campingpladser. Centraleuropæisk er faktisk langt mere passende, da landet er mere vestligt og mere moderne end man umiddelbart skulle tro. Det er også rart at vide, at prisniveauet på campingpladserne er lidt lavere end i Vest eller Sydeuropa. Ungarn – rig på traditioner og atmosfære!

Camping i Ungarn – et centralt europæisk ferieparadis

Du vil elske turiststederne i Ungarn, fra det øjeblik du ankommer til campingpladsen. Ungarn er både gæstfrit og overkommeligt, man spiser godt og der dyrkes fremragende lokale vine! Det bedste tidspunkt at besøge Ungarn er i løbet af sommeren, hvor der afholdes mange festivaler! Campingpladser i Ungarn tilbyder gode standpladser, men der er også mulighed for at leje bungalows eller mobil homes.

Campingpladser ved Balaton søen

De fleste besøgende til Ungarn vælger en campingplads ved Balaton søen, den største ferskvandssø i Europa og et sandt paradis for campister. Turisme spiller en afgørende rolle langs bredden af denne store sø, og der er et bredt udvalg af restauranter, barer, og andre spændende ting.

Læs videre

Seværdigheder i Ungarn

Der er nok af spændende oplevelser, der ligger og venter med udgangspunkt fra din campingplads i din ferie, her i blandt Budapest, Veszprém og Zala for blot at nævne nogle skønne steder.

 • Budapest
  Hovedstaden Budapest som faktisk består af to dele: Buda, med dets middelalderlige slot med udsigt over Donau mod Pest, men dens berømte zoo og termiske bade.
 • Veszprém
  Nord for Balaton søen ligger provinsen Veszprém og byen af samme navn. Byen er bygget på fem bakker og er kendt for sine mange bygninger og monumenter.
 • Keszthely
  Metropolen i den sydvestlige del af Balaton søen er det kulturelle centrum for provinsen Zala. Det 18. århundrede barakslot med sin smukke have er et smukt syn. Byen Héviz er hjemsted for det unikke Héviz spa, den største og naturlige termiske sø i verden. Busserne kører fra Keszthely til Héviz hver halve time.
 • Siófok
  Denne by på den østlige bred af Balaton søen har udviklet sig til noget af en fest by. Både tysk og engelsk er udbredt og kulturelskere vil ikke blive skuffet her. Mange i Siófok kan stadig huske byens mest berømte beboer Emmerich Kálmán, som komponerede operetten ”The Gypsy Princess”.

Alle regioner i Ungarn