Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Languedoc-Roussillon i Frankrig

Campingpladser i regionen Languedoc-Roussillon er på grund af sine sandstrande meget populær. Regionens campingpladser er også det perfekte sted at nyde solen. Sydfrankrig er et ideelt område for sol, hav og sand men også stedet, hvor du vil opleve skøn natur og kultur, med mange maleriske byer og skove tæt på din campingplads. Languedoc-Roussillon er en feriedestination fuld af overraskelser!

Læs videre

Campingplads i Languedoc-Roussillon: ferie i solens tegn

I det sydlige Frankrig skinner solen mere eller mindre hver dag, så solbadning på stranden er næsten med garanti noget, I kan gøre hver dag under jeres ferie på en campingplads i Languedoc-Roussillon. Mange af regionens campingpladser har også pool og vandrutsjebane. Det er således altid muligt at få en forfriskende dukkert!

Udover solbadning og afslapning tilbydes der også andre aktiviteter i det varme klima med udgangspunkt fra din campingplads. Når det drejer sig om sport så har Languedoc-Roussillon noget for enhver smag her i blandt surfing, fiskeri og mountainbike. Hvis du ønsker at foretage dig noget særligt med dine børn, så byder SydFrankrig også på store vandlande, forlystelsesparker og dyreparker.

Seværdigheder i Sydfrankrig

Omkring din campingplads i Languedoc-Roussillon finder du natur og kultur i overflod og med de følgende seværdigheder tæt på, er camping i Sydfrankrig fantastisk:

  • Campingpladser i Perpignan
    Denne middelalderlige by er et fantastisk sted at besøge fra din campingplads. Perpignan byder på en række museer, en fantastisk katedral og kongerne af Mallorca´s slot.
  • Campingpladser i Carcassonne
    Byen Carcassonne må man ikke glemme, hvis man opholder sig på en campingplads i det sydlige Frankrig. I byens centrum er der en fæstning fra middelalderen; La Cité, som er næsten helt intakt.
  • Campingpladser i Montpellier
    Denne smukke by kan prale med et attraktivt gammelt centrum, som egner sig perfekt til et besøg med hele familien. Montpellier kan også prale af en fin zoologisk have.

Naturen i den solrige region Languedoc-Roussillon er også et besøg værd. I Sydfrankrig er der en del nationalparker heriblandt de catalanske Pyrenæer og en del af Cévennes og regionen er desuden fyldt med skove, floder, klipper og kalksten.

Indkvartering i Sydfrankrig

Languedoc-Roussillon tilbyder en vifte af overnatningsmuligheder. Udover at leje en standplads på campingpladsen, har du mulighed for at leje en bungalow, en mobil home, en hytte eller en luksus mobil home.

På en række campingpladser i Languedoc-Roussillon finder du også vores fantastiske SunLodges. Alt dette er med til at campisterne får en fantastisk ferie i Sydfrankrig!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Languedoc-Roussillon