Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Pyrenæerne i Frankrig

Campingpladser i Pyrenæerne er et ideelt udgangspunkt for en eventyrlig og aktiv campingferie. Campingpladserne er omgivet af bjerglandskaber, som gør vandring, cykling og bjergsport meget populært. Her i denne høje bjergregion mellem Frankrig og Spanien vil du opleve lidt af hvert. Pyrenæerne er et meget forskelligartet område, der tilbyder dig en meget varieret ferie.

Læs videre

Campingplads i Pyrenæerne: Her mangler du ikke noget

Campingpladser i Pyrenæerne er omgivet af høje bjergtoppe og naturlig skønhed. Pyrenæerne er meget varieret. Mod nord er der smukke grønne bølgende enge og mod syd betagende bjerge, klipper og vandfald.

Den fine lille bjerglandsby Andorra, midt i Pyrenæerne, er en vidunderligt at besøge for en dag, når du opholder dig på en campingplads tæt ved. I Pyrenæerne er der selvfølgelig campingpladser, hvor du kan campere i eget telt eller campingvogn. Det er ofte også muligt at leje en mobil home.

Seværdigheder i Pyrenæerne

Pyrenæerne er meget mere end blot natur og sport. De mange maleriske landsbyer er virkelig dejlig at besøge fra din campingplads. Pyrenæerne har også en række smukke byer med vidunderlige seværdigheder og fantastiske gastronomiske restauranter. Alt afhængigt af, hvor du opholder dig anbefaler vi følgende byer:

  • Perpignan
    Perpignan er kendt som en varm og gæstfri by. I Perpignan er kongen af Mallorca´s slot fra det 17. århundrede og Le Castillet (port). Vi kan stærkt anbefale et besøg i denne by ved Middelhavet. Maleren Dali kaldte endda Perpignan for ”Verdens centrum”.
  • Lourdes
    Lourdes er det største pilgrimssted i Frankrig. Hvert år valfarter pilgrimme fra hele verden til byen. Vandreruten, som tager dig forbi de smukkeste steder i byen, kan vi stærkt anbefale! Ligesom slottet, hvor museet Pyrenæerne findes, som er et smukt syn.
  • Bayonne og Biarritz
    De smukke kystbyer Bayonne og Biarritz er beliggende i den nordlige del af Pyrenæerne. I Bayonne finder du smukke seværdigheder såsom Bayonne Katedralen (Cathédrale Sainte-Marie) og Bonnat Museet. De maleriske gader, butikker og fortovscaféer giver Bayonne en typisk fransk atmosfære. Blot et stenkast derfra ligger Biarritz, som også er et mekka for europæiske surfere. Oplev det selv!

I nærheden af campingpladser i Pyrenæerne er der masser af bjergsøer og floder, der et velegnet til en række udendørs sportsaktiviteter. Det er muligt at udfolde sig med spændende aktiviteter såsom kanosejlads, rafting og meget mere. Hvis du ikke er en vovehals så kan du svømme eller tage på vandreture. Kort sagt her kan du gøre alt.