Gå til hjemmesiden

Camper i Normandiet

Normandiet er et område, der inspirerer. Det kønne, let bakket område gemmer på mange gamle, små byer og havne. Her er du omgivet af historie: De berømte strande (D-dag), museer, kirkegårde og andre mindesteder, som der er så mange af og som har stor historisk værdi. En campingplads i Normandiet er da også det ideelle sted at holde en ferie, hvor du både kan hygge og fordybe dig i stedets historie.

Lees meer

Campingpladser i Normandiet: Smuk natur, maleriske små byer og megen historie

Campingpladser i Normandiet har alt, hvad der skal til, for at skabe en uforglemmelig ferie. På de fleste af familiecampingpladserne i Normandiet er der sørget virkelig godt for swimmingpools (også opvarmede), underholdning, legepladser og anden sjov. Du befinder dig heller aldrig langt væk fra kysten. På stranden kan du slappe af eller tage på en vandretur.

Basse-Normandie er rig på pragtfulde badebyer såsom Cherbourg og Bayeux, og på stemningsfulde byer såsom Honfleur, Calvados, Manche og Orne. Regionen har både en lang kyst med et utal af strande, imponerende kridtklipper og små havnebyer såsom et pragtfuld indland, hvor der er fred og ro og nok af plads.

Haute-Normandie er mindst ligeså rig på smukke badebyer og kulturrige byer. F.eks. Rouen, med den verdensberømte katedral (som maleren Monet så pragtfuldt har malet), Dieppe og Le Havre for kun at nævne nogle få. Du kan naturligvis udforske området i bil, men at gøre dette til fods, på hest eller på cykel er virkelig at nyde Normandiets skønne landskaber. Så glem endelig ikke at tage dine vandresko eller mountainbike med!

Kystegnen og indlandet

Både den del, der ligger langs med Atlanterhavet, samt Normandiets indland, er overraskende smukke. Hver på sin egen måde. Folk, der holder af sol, holder af kystegnen. Det er skønt at opholde sig på de pragtfulde strande. I de charmerende små badebyer kan du sidde og hygge dig på en af de mange terrasser. Indlandet, med de gamle, små landsbyer, de bugtede små veje og den grønne natur vil helt sikkert give dig en fantastisk feriestemning. Her er nogle få ideer til udflugter i Normandiet, som du endelig ikke må gå glip:

  • Tag til Mont Saint-Michel
    Du kan kun komme hen til denne virkelig populære, klippeagtige tidevandsø ved at gå til fods over broen. Her ligger det eventyragtige middelalderkloster, som er et absolut must. Tag en tur hertil og nyd en af Frankrigs smukkeste udsigter.
  • Krigsmuseer
    Tag til en af de mange bygninger, der har noget at gøre med krigen. Disse findes især i Basse-Normandie. Frankrigs rørende krigshistorie er at finde både i museer, på kirkegårde samt på strandene, hvor D-dag fandt plads. Imponerende og lærerigt. Enhver, der holder af historie, vil kunne bruge mange dage her.
  • Tag på en bådtur til Jersey
    En sådan er helt bestemt en dejlig tilføjelse til din ferie. Øen, der også kaldes for ‘blomsterøen’, ligger ud for Normandiets kyst i Mont Saint-Michel bugten, og er den største af Kanaløerne. Her er der en stor variation af landskaber: Fra strande og kyststier til kønne, små landsbyer.

Hvad enten du vælger at blive på campingpladsen og nyder livet og underholdningen der, eller du gerne tager på ture ud i omgivelserne, så er en ferie i Normandiet en uforglemmelig oplevelse.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Normandie