Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Picardy i Frankrig

Campingpladser i Picardy er lig med en uforglemmelig ferie. Picardy er en region i det nordligste Frankrig med en rig historie og et vidunderligt landskab. Her er store skovområder, smukke strande og brede enge i nærheden af din campingplads. Picardy er en ideel campingdestination for dem, der elsker variation.

Læs videre

Campingplads i Picardy: Somme, Oise og Aisne

Picardy er opdelt i tre områder, der alle er opkaldt efter floden, der flyder gennem dem. Somme, Oise og Aisne har deres egne kendetegn og her er masser at opleve.

Hvis du ønsker at besøge stranden fra din campingplads så er Somme stedet for dig. Du kan finde et naturskønt område i nærheden af din campingplads: Somme bugten.

I Oise er der vidunderlig skov i nærheden af din campingplads. Det er et skønt sted for vandre- eller cykelture. Aisne er kendetegnet ved sine mange dejlige landsbyer.

Hvis du ikke ønsker at bo i eget telt eller campingvogn så tilbyder mange campingpladser i Picardy andre muligheder for ferieboliger. Lej f.eks. en luksus mobil home. Picardy er perfekt til en god familieferie. Der er som regel mange aktiviteter til hele familien på jeres campingplads.

Seværdigheder i Picardy

I denne region er der altid masser af kulturelle tilbud inden for rækkevidde af din campingplads. Picardy har en interessant historie, der er værd at se nærmere på:

  • Hovedstaden Amines
    Denne middelalderlige by har alle ingredienserne til en eventyrlig dag væk fra din campingplads. Katedralen Notre Dame er blot en af de smukke seværdigheder i Amiens.
  • Laon, en befæstet by
    Laon blev bygget i middelalderen som en befæstet by. Tag ud og se de gamle bygninger fra din campingplads. Laon er også en vidunderlig by blot at slentre rundt i.

Hvis du ønsker at tage på en dagsudflugt med børnene med udgangspunkt fra din campingplads, så er det en god ide at forlade Picardy og tage til Paris, der ligger tæt ved. Besøg Disneyland og vov dig ud i den fantastiske franske hovedstad.

Der er naturligvis mange flere fine seværdigheder at se i denne region. Landskabet i Picardy er smukt. Det er et skønt sted at tage på cykelture under din ferie. Picardy er en varieret region, hvor du vil være garanteret et fantastisk ferieophold på en campingplads. Picardy vil ikke skuffe dig!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Pikardiet Se 1 campingpladser

Populære regioner i Pikardiet

Populære temaer i Pikardiet