Gå til hjemmesiden

Forsikringer

Du har endnu engang bestilt årets ferie.

Det kan dog være, at der i den kommende tid måske sker noget, som gør det nødvendigt for dig at skubbe eller helt annullere ferien. Dette er noget en rejseorganisation tager penge for, nogle gang helt op til 100 % af prisen på rejsen. En annulleringsforsikring sørger for, at disse udgifter bliver godtgjort. Herudover dækker denne forsikring også for, hvis du under rejsen pludselig er nødt til at tage hjem eller skal indlægges på sygehuset. I disse tilfælde bliver de ubrugte feriedage godtgjorte.

Det er bedst at tegne annulleringsforsikringen samtidig med, at du bestiller rejsen. Hvis du venter længere end 7 dage, udelukkes nemlig hændelser, der har med allerede bestående sygdom, afvigelser eller lidelser fra forsikringen.

På den første side af vores internetsite kan du under ”generel rejseinformation” finde et antal af denne forsikrings vigtigste betingelser. Samtidigt med fakturaen modtager du de udvidede vilkår for annuleringsforsikringen. Denne faktura gælder som din police.

Annulleringsforsikringen koster 5,5 % af prisen på rejsen, hvilket er et lille beløb i forhold til hvad en eventuel annullering ellers ville kunne komme til at koste.

Hvis du samtidig også tegner en Suncamp Vakantie Verzekering hos os, forfalder policeomkostningerne.

For en rejsepris på f.eks.

DKK 7700 bliver prisen på annulleringsforsikringen beregnet på den følgende måde:

Forsikringspræmie 5,5 % x DKK 7700 DKK 423,50
Forsikringsafgift 21 % x (DKK 423,50 + DKK 26,95) DKK 94,60
Policeomkostninger DKK 26,95
Total DKK 545,05

Allrisk Annulleringsforsikring

Hvis du vælger Allrisk Annulleringsforsikringen, så bestemmer du selv om du annullerer eller afbryder din rejse. Vi sørger for godtgørelse af 75% af annulleringsbeløbet eller afbrydelseskompensationen, også selvom grunden til annulleringen ikke falder under en standarddækning.

Du har ikke ret til at få udbetalt en erstatning, hvis du ønsker at annullerer eller afbryde dine rejse fordi:

  • Du ikke længere har lyst.
  • Vejret ikke er godt (f.eks. for meget regn eller for lidt sol).
  • Rejseorganisationen eller flyselskabet er gået konkurs.