Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Aquitaine i Frankrig

Der foregår en del omkring campingpladserne i Aquitaine, som garanterer en fabelagtig campingferie for alle. Området kan prale af et varieret landskab – fra hav og strande til bjerge og skove, alt blot i kort afstand fra din campingplads. Aquitaine er en smuk region med rig mulighed for cykel- og vandreture. Men en campingplads i Aquitaine er også det perfekte sted for afslapning.

Læs videre

Campingplads i Aquitaine: Gironde og Dordogne

Camping i Aquitaine byder på en vifte af muligheder. Du kan vælge at bo på en campingplads i Gironde, et område af Aquitaine som er kendetegnet ved sine endeløse strande og mange søer. Det er det perfekte sted at tilbringe en afslappende dag på stranden. Aquitaine har virkelig noget for enhver smag.

En campingplads i Dordogne byder på en helt anden campingerfaring og er perfekt til en aktiv ferie bl.a. kano og fiskeri. Området er hjemsted for utallige gamle borge og slotte og egner sig godt til besøg med børn, når man camperer i Aquitaine.

Oplev Aquitaine

Der er mange smukke steder at besøge og oplevelser, der venter dig fra din campingplads. Aquitaine er en region, som ikke kun er rig på kultur, historie og natur men også:

  • Biarritz: surfer paradis
    Hvis du overvejer at surfe i Frankrig, så kan en campingplads i Aquitaine ikke være et bedre valg. Biarritz er et Europæisk surfer paradis, lej et surfbræt og rid på bølgerne!
  • Bordeaux: vinens hovedstad
    Bordeaux er berømt for sine mange vinmarker og er sprængfyldt med kunst og kultur. Besøg ét af de mange museer byen har at byde på og beundre de storslåede bygninger.

Der er naturligvis masser at andre smukke destinationer i Aquitaine. Området byder på et væld af seværdigheder du kan opleve og på en campingplads i Aquitaine er du garanteret et fantastisk ophold.

Dine børn vil aldrig kede sig på campingpladsen. Mange af Aquitaines campingpladser kan prale af en legeplads og underholdningsteam og mange har også pool – det perfekte sted for både børn og voksne. Mens børnene bader, kan de voksne nyde et glas lokalt produceret fransk vin.