Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Poitou-Charentes i Frankrig

Campingpladser i Poitou-Charentes ligger ofte tæt på de brede sandstrande ved Atlanterhavet. Det solrige klima i denne region sikre, at du får et behageligt ophold på din campingplads. Poitou Charentes har skønne skove og bakker, hvor du kan nyde sportsaktiviteter og der er selvfølgelig masser af kulturelle seværdigheder i Poitou-Charentes.

Læs videre

Campingplads i Poitou-Charentes: Familieferie

Hvis du ønsker at nyde en ferie med hele familien så har Poitou-Charentes forskellige campingpladser med pools, underholdningsteam og legepladser. Dine børn vil ikke have tid til at kede sig på campingpladsen, Poitou Charentes har meget at byde på.

Du kan også bo i en feriebolig efter eget valg. Du kan leje en dejlig bungalow, mobil home eller en luksus mobil home. Hvis du hellere vil bo i dit eget telt eller campere i din egen campingvogn i Poitou-Charentes er det naturligvis også muligt. Vælg selv.

Kulturelle Poitou-Charentes

Du kan tilbringe hver dag, under din ferie, på stranden og blot nyde solen og varmen. Poitou-Charentes byder dog også på vidunderlige og kulturelle seværdigheder, som du kan opleve fra din campingplads. Niort er en smuk by at tilbringe en dag. Området tæt på byen er også et fantastisk sted at cykle, vandre eller sejle.

Der er mange anbefalelsesværdige steder i denne region, vi nævner blot nogle få, som du ikke bør gå glip af:

  • Cognac, La Rochelle og Poitiers
    Hvis du ønsker at opleve andet end campingpladsen så er La Rochelle en malerisk by med en gammel havn. Besøg Cognac, som naturligvis er der, hvor drikken af samme navn kommer fra og Poitiers, hvor du kan finde mange usædvanlige smukke kirker.
  • Øer ved Poitou Charentes
    Tæt på kysten ligger et par små øer, som du kan nyde fra din campingplads. Ile de Ré har en smuk strand og charmerende hvide huse. Øerne Ile d´Oléron og Ile d´Aix er også et besøg værd.

En ferie i Poitou-Charentes lover en fantastisk ferie på en campingplads. Poitou Charentes er det perfekte rejsemål for dig, der elsker sol, hav, strande, kultur og natur.