Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Luxembourg

Campingpladser i Luxembourg er beliggende i Europas grønne hjerte, hvilket gør en ferie i Luxembourg ekstremt populært hos naturelskere. Det er, som om dette lille land, med dets utallige smukke muligheder for campingferie, er som skabt for camping.

Campingpladser ved en flod, campingpladser med en pragtfuld udsigt eller campingpladser i skovene: i Luxembourg finder du dem allesammen. Tag hurtigt autocamperen i retning mod Luxembourg, eller lej en af de mange boliger på en flot Luxembourgsk campingplads.

Campingplads i Luxembourg: camping i naturen

For vandrere byder en ferie i Luxembourg på masser af muligheder for vandreture langs de mange, godt afmærkede stier rundt om campingpladserne. Luxembourg er også den perfekte destination for en cykelferie, med rig mulighed for smukke ture fra campingpladsen gennem skove, langs vandløb, ved søer og tidligere slotte.

Læs videre

Er du klar på en udfordrende vandring eller cykeltur? Luxembourgske Ardennerne kan give dig dette. Ud over en pragtfuld naturlig omgivelse finder du også den udfordring du søger. Men de luxembourgske Ardennerne er ikke kun et flot vandre-område for øvede ”Nordic Walking” vandrere. Hvis du har planlagt en roligere vandring, er dette også en mulighed. Takket være det kuperede terræn: Ardennerne i Luxembourg er her også perfekt til mountainbike.

Seværdigheder i Luxembourg by

Ingen campingferie i Luxembourg ville være komplet uden en tur til Luxembourg by. Denne smukke by er kendetegnet ved sin meget åben og internationale atmosfære. Det er en unik by, beliggende mellem de grønne bakker.

Størstedelen af seværdighederne er inden for gåafstand af byens centrum bl.a. Bock, en klippe, som udgør hjørnestenen i den gamle fæstning, Place d`Armes, hvor du finder afslappede fortovs caféer og restauranter, malere og kunstnere. Luxembourg by er også et fantastisk sted at shoppe.

Noget helt specielt er den store, grønne kløft som løber gennem byen. I denne kløft beklædt med skove ligger de luxembourgske kasematter, en militær undergrunds forsvarslinje fra de 17e århundrede. I de kilometerlange kasematter kunne tusindvis af soldater og heste opholde sig midlertidigt. Der var også køkkener, bagerier og våbenarbejdspladser. Senere, under anden verdenskrig, blev de brugt som beskyttelsesrum. Hvis du er i Luxembourg by, så kan det anbefales at besøge disse underjordiske gange.

Campingplads aktiviteter

Hvad er den bedste måde at underholde sig selv på, på din campingplads? Luxembourg er hjemsted for en række store campingpladser for en fantastisk ferie med hele familien. Campingpladserne har noget, der passer til både unge og gamle. Børnene vil være glade for at tilbringe tid i poolen eller på legepladsen.

Hver campingplads tilbyder en vifte af standpladser, men hvis du foretrækker at leje en feriebolig, så tilbyder forskellige campingpladser også mobil homes eller bungalows.

På internettet ved din standplads kan også: de fleste campingpladser i Luxembourg råder over Wi-Fi. Meget praktisk hvis du gerne vil dele dine fotos fra den pragtfulde natur, så hurtigt muligt med dem derhjemme. Lad i øvrigt ikke din hund blive hjemme! Mange campingpladser i Luxembourg byder din trofaste ven hjerteligt velkommen.

Så om du vil tur og nyde den flotte natur i Luxembourg, eller vil slappe af ved dit rummelige mobilhome eller villatelt, campingpladserne i Luxembourg er ideelle til en alsidig campingferie.