Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Basse-Normandie i Frankrig

Campingpladser i Basse-Normandie er beliggende i skønne omgivelser. Regionen har en lang kystlinje med kosmopolitiske badebyer, endeløse strande og forrevne klipper, der rejser sig fra havet. Længere inde i regionen kan du nyde fred og ro suppleret med smukke byer i nærheden af din campingplads. Basse-Normandiet er området du bør besøge for en vellykket og skøn campingferie!

Læs videre

Campingplads i Basse-Normandie: Nydelse og afslapning!

Mange af campingpladserne i Basse-Normandie er inden for gåafstand af kysten. Tag en dejlig gåtur langs stranden eller dase i solen. Disse er blot et par af de muligheder, der tilbydes, når du camperer i Basse-Normandiet.

Børnene vil ikke kede sig på campingpladsen. Basse-Normandie har talrige campingpladser med pools og rutsjebaner. Underholdningsteams og legepladser er også med til at gøre det, til et godt ophold for dine børn.

Madelskere kan forkæle sig med det lokale køkken og de skønne lokale produkter fra Basse-Normandiet regionen. Den berømte Camembert og Cider må du ikke gå glip af under din campingferie i Basse-Normandie.

Basse-Normandiets historie

Basse-Normandiet er kendt for befrielsen af Vesteuropa på D-dag. Et besøg på et af de mange museer eller monumenter i Basse-Normandie vil minde dig om den dag.

Du kan også tage en dejlig tur i bil eller tage på cykeltur fra din campingplads i Basse-Normandie. Denne region har en række imponerende bygninger og mange seværdigheder.

Region Basse-Normandiet

Denne vidunderlige region i det nordvestlige Frankrig består af forskellige områder, hvor du kan bo på en campingplads, Calvados, Manche og Orne, er tre områder i Basse-Normandie, som tilbyder lidt af hvert.

  • Calvados
    Calvados er kendt for sin cider og Calvados osteproduktion, som du er nødt til at smage. Caen, hovedstaden i Calvados, kan vi også anbefale, at du besøger.
  • Manche
    Under dit ophold i dette område er kysten aldrig langt væk fra din campingplads. Manche har en lang kystlinje med kendte bugter, havne og dejlige strande. Nyd den vidunderlige havluft for en dag.
  • Orne
    Du kan også nyde naturen under din ferie på en campingplads. Orne er en bakket region, rig på floder, skove, moser og store enge. I denne region kan du tage på den smukkeste vandre- eller cykeltur.Nedenfor ses en oversigt over campingpladser i Basse-Normandiet.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Basse-Normandie