Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Bretagne i Frankrig

En campingplads i Bretagne er et ideelt valg til en ferie i det nordlige Frankrig. For rigtige soldyrkere, er det aldrig et problem at finde strande nær campingpladsen: Bretagne er en halvø med hav på 3 sider. Men hvis du ønsker at være aktiv, så kan Bretagne prale af pragtfuldt uberørt natur og et væld af seværdigheder.

Læs videre

Campingplads i Bretagne: Masser af oplevelser

Vi kan stærkt anbefale campingferie til Bretagne. Du kan vælge mellem store campingpladser med fantastiske pools eller opsøge en lille og rolig campingplads. En fordel for alle campingpladser i Bretagne er, at de er beliggende tæt på havet.

En ferie i Bretagne handler ikke bare om at slikke sol, men også om at nyde god mad. Nyd lokale specialiteter på en af de mange fremragende restauranter i området og glem ikke at smage de lækre fiskeretter. Du kan endda købe friske velsmagende fisk i en af Bretagnes talrige fiskerihavne og tilberede dem hjemme på campingpladsen.

Bretagnes uspolerede natur

Der er masser af muligheder for dagsture fra din campingplads i Bretagne. Langs kysten støder du f.eks. på en række naturperler:

  • Crozon, en af Frankrigs smukkeste halvøer.
  • Pointe du Raz, den lyserøde granit kyst ved Ploumanach.
  • Cap Fréhel, et naturreservat fuld af smukke farver og fugleliv.

Kultur i Bretagne

Du bør ikke gå glip af et besøg i de historiske bretonske byer under dit ophold på din campingplads: Bretagne er en region rig på historie.

  • Rennes er den regionale hovedstad og største by i Bretagne.
  • Fort La Latte (som ofte har fungeret som kulisser for film omhandlende 2. Verdenskrig) er også et besøg værd.
  • Dol-de-Bretange er en intim by med 5.000 indbyggere og her finder du en gammel katedral.
  • Carnac er kendt for sine menhirs (stående sten).

Océanopolis i Brest er et sjovt sted at tage hen med jeres børn. Det er også en oplevelse at besøge en af de mange fyrtårne langs Bretagnes kyst. Bretagnes kyst tilbyder også forskellige bådture, som man kan benytte sig af.