Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Catalonien i Spanien

Campingpladser i Catalonien (Catalunya) er den ideelle base for dem, der søger variation. Denne smukke region i Spanien er rig på kultur, natur og attraktioner, der alle er lige rundt om hjørnet fra din campingplads. I Catalonien er man sikker på aldrig af kede sig! Med Barcelona tæt ved, er du garanteret uforglemmelige og gode oplevelser under dit ophold på en campingplads i Catalonien.

Læs videre

Campingplads i Catalonien: de kulturelle seværdigheder i Barcelona

Et ophold på en campingplads i Catalonien handler ikke kun om det smukke vejr og de skønne strande. Gå ikke glip af områdets vidunderlige kultur under dit ophold på en campingplads. Et besøg til Barcelona er et sikkert hit.

Denne metropol er fyldt med seværdigheder, herunder Basilica de la Sagrada Familia og den smukke park Gaudí. I Catalonien kan du finde en campingplads tæt på Barcelona, der er ideel, hvis du har lyst til en aften i byen. Barcelona kan prale af mange gode restauranter, barer, værtshuse, caféer og trendy klubber.

Børnene vil også nyde en tur til Barcelona, som har en zoologisk have, tivoli og for fodboldfans, Camp Nou, som er FC Barcelonas hjemmebane. Gå ikke glip af den berømte spanske gade La Rambla, de flotte butikker, mode, havnen og den betagende udsigt over byen fra Montjuic bakken.

For børn syder campingpladsen også af aktivitet. Mange af campingpladserne i Catalonien kan prale af en pool, underholdning, legeplads og sportsbane.

Nyd Catalonien

Camping i Catalonien er især populær pga. sine mange strande langs Costa Brava og Costa Dorada, såsom Blanes og Tarragona. Foruden disse store attraktioner, byder en ferie i Catalonien på en række andre ingredienser til en fantastisk ferie:

  • Smukke landskaber
    Tag en tur ud i det smukke landskab fra din campingplads. Catalonien har et varieret landskab bestående af bakker, klipper, marker og skove. Sørg for at nyde synet af Cap de Creus og de særprægede Montserrat bjerge.
  • Vandsport
    Hvis du er på udkig efter en aktiv campingferie så byder Catalonien på en bred vifte af vandsport f.eks. windsurfing og sejlads. Glem ikke at dykke i Middelhavet!

I denne smukke region i Spanien er der mange seværdigheder du kan opleve i din ferie. Catalonien er en fantastisk feriedestination, hvor der både bydes på kultur, natur, afslapning og action!