Gå til hjemmesiden

Disclaimer

Det glæder os, at De besøger vort website, og vi takker for Deres interesse for vor virksomhed og vore tilbud.

Vi vil naturligvis gerne tilbyde Dem et attraktivt og informativt program på vore hjemmesider, og vi beder Dem derfor have forståelse for, at vi må beskytte vor ejendom inkl. patenter, handelsmærker og ophavsrettigheder, og at der ikke via disse hjemmesider kan ske overdragelse af Sunnycamp holidays ejendomsrettigheder til dette produkt.

Copyright 2003, Sunnycamp holidays. Alle rettigheder forbeholdes til tekster, billeder, grafikker, tone-, video- og animationsdatabanker etc. De må ikke uden vor skriftlige tilladelse kopieres, videregives eller i ændret form anvendes på andre websites. Nogle Sunnycamp holidays internetsider indeholder også fotos, grafikker og manuskripter, hvis ophavsrettigheder tilhører den, der har stillet dette materiale til rådighed.

Handelsmærker: Sunnycamp holidays og Sunnycamp holidays er et indregistreret mærke tilhørende ACSI Touroperating BV, Geurdeland 9, 6673 DR Andelst

Garanti: Selv om oplysningerne i dette website er sammensat med største omhu, kan fejl ikke udelukkes, og oplysningerne er afgivet uden nogen form for garanti.