Gå til hjemmesiden

Sunnycamp - Det her kan vi tilbyde dig

En ferie uden bekymringer. Hvem ønsker sig ikke det? Sammen med campingpladsen sørger vi for, at børnene får en helt utrolig skøn oplevelse, samt at du kan nyde både at have lidt tid til dig selv og være sammen som familie.

På en Sunnycamp campingplads:

  • Er der altid noget sjovt at lave
  • Er det ikke til at få nok af at hygge i vandet
  • Camperer du på din måde
  • Betaler du en ærlig pris
  • Står vi altid klar til at hjælpe dig

De bedste familiecampingpladser

Kan du bedst lide at have meget at vælge imellem? Så bliver du helt sikkert henrykt over vores store udbud. Vi kan nemlig byde på flere end 330 topcampingpladser i 13 lande. Så der er altid en campingplads, der passer helt perfekt til lige netop dig. Vi har udvalgt campingpladserne ud fra kvalitet, børnevenlighed, faciliteter og beliggenhed. For på et sted, hvor der er taget sig godt af alt, har du størst chance for at få en ubekymret og skøn ferie. Det skal nemlig være en ren fest at holde ferie. Både for børnene, men også for dig.

Svøm, dyk og spring i vandet!

Der skal naturligvis svømmes. Derfor har egentlig alle Sunnycamp campingpladserne en eller flere swimmingpools eller et stort badeland. Og hvis en campingplads ikke har det, så er det fordi, at den ligger lige ved havet eller ved en sø. Virkelig mange campingpladser kan tilmed byde på begge dele! Det bliver en vand-tastisk ferie!

Camper luksuriøst på din egen måde

Hos os kan du campere i dit eget telt eller med din egen campingvogn eller autocamper. Så booker du en smuk plads. Men hos os kan du også leje en fuldt ud indrettet feriebolig. En hytte, en lejlighed, en mobilhjem, eller et lodgetelt. Eller en af de smukke, luksuriøse glamping boliger. Vi har noget for enhver på campingpladsen. Tag også et kig på en af vores egne SunLodges. Disse er blevet designet med stor omhug, og der er tænkt på hver en detalje. De er udstyrede med alt, hvad der skal være, så at du kan nyde din velfortjente ferie optimalt.

Altid en ærlig pris

Vi gør brug af de samme priser, som campingpladsen. Det synes vi er det ærligste. Du betaler hos os DKK 163,90 i reserveringsomkostninger, men så tager vi os også af rigtig meget for dig (på et fremmedsprog). Vil du gerne ekstra fordelagtigt på ferie? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook. Så er du blandt de allerførste, der hører om gode tilbud og skønne rabatter. Disse kan du selvfølgelig også finde på vores webside.

Service

Vi står klar til at hjælpe dig seks dage om ugen. Også om lørdagen, samt om aftenen på hverdagene. Så har du et spørgsmål? Om en campingplads, om faciliteterne eller om en feriebolig? Så bare ring. Eller e-mail. Vi vil rigtig gerne hjælpe. Er du interesseret i en af de skønne SunLodger? Så møder du på campingpladsen for det meste en af vores medarbejdere! De står klar til at hjælpe dig under ferien og svarer gerne på spørgsmål angående ferieboligen, campingpladsen og området. Ret smart, synes du ikke?

Campingpladsspecialist

Vidste du at Sunnycamp er en del af ACSI, dé der er Europas campingpladsspecialist? Årligt kontrollerer ACSI inspektørerne omkring 10.000 campingpladser, og dette har de allerede gjort i over 50 år. Vi gør brug af denne viden til at udvælge Sunnycamp campingpladserne. På denne måde sørger vi for, at du kan vælge mellem de bedste og dejligste campingpladser i Europa.

Pålidelig

Vi er tilsluttede rejseorganisationerne ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden samt Calamiteitenfonds. Dette betyder, at du kan holde bekymringsfri kvalitetsferie.

Het Suncamp holidays team

Sunnycamp holidays
Geurdeland 9
6673 DR Andelst
Holland

Tel: 078 77 33 82
Info@sunnycamp.dk

Åbningstider:
Man.-fre. 08.30 – 17.00