Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Spanien

De fleste forbinder campingpladser i Spanien med en badeferie. Spanien er et yndet feriemål for campister. Det skyldes, at man på en campingplads i Spanien det meste af året kan nyde solen og stranden. Men Spanien er mere end bare det, det spanske indland er også smukt og en fantastisk oplevelse!

Campingplads i Spanien: Kyststrækninger, sol og sydlandsk stemning

De spanske kyster danner rammen for et fantastisk ferieparadis, der byder på alt, hvad du behøver for at få en uforglemmelig campingferie. Den robuste, vilde og spændende kyst er en fin kontrast til de kilometervis af sandstrande og stejle klipper med intime bugter.

For både unge og ældre er her meget at opleve og foretage sig. Mange campister vender år efter år tilbage til deres foretrukne campingpladser ved Costa Brava eller Costa Dorada. Besøgende i Spanien har det altid godt!

Mere information

Du kan vælge at bo i eget telt eller du kan nyde en afslappende ferie i en luksus mobil home eller et fuldt udstyret bungalowtelt. Mange campingpladser i Spanien tilbyder dig mulighed for at leje en feriebolig.

Når du camperer i Catalonien må du ikke gå glip af et besøg i den pulserende og kosmopolitiske by Barcelona! Længere mod syd, i nærheden af Costa Blanca, ligger en anden by rig på kultur, nemlig Valencia. En campingplads ved Barcelona eller Valencia er således også et ideelt udgangspunkt for at udforske disse smukke byer.

En ægte familieferie

Campingpladser i Spanien er tit i børnefamiliens tegn. Der er derfor tænkt på hver og en! På mange campingpladser finder du en swimmingpool (overdækket eller skønt fritliggende i den spanske luft) eller et vandparadis, hvor du kan have det sjovt og slappe af med hele familien. Derudover byder mange campingpladser også på underholdning for unge som ældre. Du kan tage med på sjove ekskursioner i området, eller nyde tiden for dig selv, imens børnene bliver underholdt. På campingpladsen finder du rummelige mobilhomes, hvor du kan opholde dig med hele familien.

Børnene kan ikke alene opleve en masse på campingpladsen, men der er også sjove forlystelsesparker, dyreparker og andre udflugtsmuligheder, som er umagen værd for hele familien. Tænk bare på det gigantiske fodboldstadion i Barcelona! Stadion Camp Nou har den største kapacitet i Europa, og er hjemmestadion for en af de mest succesfulde klubber i Europa. Grunde nok til at komme besøg! For hvem der ikke er en fodboldfan, kan også blive underholdt i Barcelona i Gaudi’s kunstneriske og farverige bygningsværker.

Smag den spanske kultur

Uanset hvilken campingplads du besøger i Spanien vil der altid være et udbud af lækker mad såsom paella og tapas. Spanierne er kendt som et åbent og gæstfrit folkefærd. Så bliv ikke overrasket, hvis du spontant bliver inviteret til et godt glas spansk vin med nogle lækre lokale specialiteter.

Tager I kun på camping om sommeren? Spanien er også et ideelt feriemål at tilbringe vintermånederne. Ganske enkelt fordi: Ferie på en spansk campingplads er lig med afslapning og følelsen af at komme væk fra det hele og nyde en anderledes kultur.