Gå til hjemmesiden

Indkvarteringsmuligheder

Sunnycamp holidays samarbejder med campingpladser, der tilbyder standpladser og/eller møblerede indkvarteringer. Vi tilbyder også vores egne indkvarteringer; de rummelige, luksuriøse og komfortable SunLodges!

Hvis De vælger denne type for indkvartering, slipper De for at tage så mange ting med hjemmefra. Så godt som alt, hvad man har brug for, er at finde, og inventaret svarer til det max. antal personer, som indkvarteringen er beregnet til. Brug af strøm, vand og/eller varme er inkluderet. Kan det være nemmere?

Et varieret udbud af fabrikanter/mærker og typer af indkvarteringer fra campingplads til campingplads er repræsenteret, men på trods af dette ligner indkvarteringerne i det store og hele hinanden. Der vil derfor være en generel beskrivelse af standpladserne og andre former for indkvartering.

I praksis vil man måske bemærke en lille forskel. Billederne og plantegningerne er vist for at give Dem en fornemmelse af/idé om, hvordan de kan være indrettet/udstyret. Symbolerne nedenunder viser Dem, hvilke typer af indkvarteringer, der er mulighed for at vælge på den givne campingplads.