Gå til hjemmesiden

Les Tamaris & Les Portes du Soleil 

Les Tamaris & Les Portes du Soleil 

Sol og kultur ved Middelhavet



At tage en svømmetur i et luksuriøst vandkompleks, nyde det blå Middelhav og besøge stemningsfulde byer. Dit ophold på denne campingplads vil du huske længe. Det skyldes det solbeskinnede strand, der ligger lige ved hånden, de kulturelle seværdigheder og de luksuriøse faciliteter. Og selvfølgelig den lækre mad, som regionen er kendt for. At solen altid skinner her, gør oplevelsen komplet.

Svømme i et luksuriøst vandkompleks



På Sydfrankrigs kyst, tæt på det smukke Béziers, finder du denne pragtfulde campingplads. Inden for et par minutters gang er du på stranden og kigger ud over Middelhavet. Du behøver dog ikke engang at forlade campingpladsen for at kunne svømme. Her finder du nemlig et pragtfuldt stort vandkompleks. Dette består af et opvarmet swimmingpool og børnebassin. Dine børn kan suse ned ad rutsjebanerne. Og hvad med et besøg i den luksuriøse spa?

Nyd solen og lækker mad



Les Tamaris & Les Portes du Soleil er der noget for hele familien. Børnene kan boltre sig på legepladsen eller tage til børneklubben. I børneklubben spiller de sjove spil under vejledning og laver nye venner. Hvis du ønsker at veksle afslapning med en omgang beachvolley eller petanque, er det også muligt. Desuden finder du forskellige barer rundt om swimmingpoolen. Her kan du nyde en kølig drink eller spise en lækker snack.

Besøg maleriske kystbyer



Der er meget at opdage i omegnen af denne campingplads. Du kan let nå en af de stemningsfulde byer nær kysten. Montpellier er for eksempel et besøg værd. Det er en turistby, hvor du kan gå gennem gamle gader. Et besøg til Avignon er også let at arrangere. For kulturliebhabere er det virkelig værd at prøve. Hvis du har tid til at rejse lidt længere, kan du besøge Marseille. Marseille er Frankrigs næststørste by og ligger smukt ved kysten.

Oplev kulturen i Béziers



Det unikke ved denne campingplads er ikke kun, at du er direkte ved kysten, men du er også kun en halv time fra Béziers. Béziers er en af Frankrigs ældste byer og er på Unesco's verdensarvsliste. Denne smukke by ligger ved floden Orb og er omgivet af vinmarker. Du genkender især Béziers på broen og slottet på bakken. Det er langt fra de eneste kulturelle seværdigheder i denne by, for der er også et romersk amfiteater.
Læs videre

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Detaljeret information over campingpladsen

Beliggenhed

Les Tamaris & Les Portes du Soleil

2 Av. des Mûriers
34420 - Portiragnes
Frankrig
Afstand fra Flensborg: 1.648 km

Planlæg rute

Koordinater: 43°16'55"N 3°21'39"E

Rejs miljøbevidst

Hvor meget CO2 udleder du med denne rejse? Vi beregner det for dig (afgangssted Flensborg). Træf et miljøbevidst valg ved at vælge grønnere transportmuligheder og reducer din CO2-udedning.

Faciliteter

Almene oplysninger

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladserne besøges hvert år i maj-september af inspektører fra ACSI. Ændringer, som foretages af campingpladsen efter besøgene, kan vi desværre ikke tage forbehold for og vil i sådanne tilfælde ikke fremgå af vores hjemmeside.

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området