Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Veneto i Italien

Campingpladser i Veneto er omgivet af en meget varieret natur. Dolomitterne, det mere flade landskab og kysten vil du kunne nyde med udgangspunkt fra din campingplads. Veneto er kendt for sin hovedstad, Venedig. Den verdensberømte by, som er bygget på snesevis af øer, er absolut noget man skal opleve. Kort sagt er en campingferie i Veneto en perfekt kombination af sol, strand og kultur!

Mere information

Campingplads i Veneto: Nyd mangfoldigheden

Regionen Veneto er beliggende i den nordøstlige del af Italien. Campingpladserne i Italien tilbyder dig et miljø, der er en oplevelse for hele familien. På campingpladser i Veneto vil der næsten altid være en pool og underholdning til børnene. Du vil kunne nyde det og slappe af på stranden eller tage på en spændende udflugt i Veneto regionen.

Du kan bo i eget telt på en standplads på en campingplads i Veneto, men du kan også leje en feriebolig eller opleve den nye form for luksus camping: Glamping! Det kunne f.eks. være en SunLodge, som er en luksus mobil home, der er udstyret med alle bekvemmeligheder. Så har du alt du behøver til en vellykket ferie på en campingplads i Veneto!

Aktiviteter fra din campingplads

Regionen byder på mange forskellige ting og der er masser at opleve omkring Dolomitterne og hovedstaden Venedig så det bliver en skøn ferie. En ferie, der både egner sig til den aktive campist men også de campister, der ønsker en mere afslappende ferieform.

  • Kysten ved Veneto eller Gardasøen
    Vandsport eller afslapning ved vandet, du vælger selv med udgangspunkt fra din campingplads. Kysten ved Veneto eller Gardasøen er et sandt paradis for vandsportsentusiaster. Vandsport som sejlads og windsurfing er meget populært i og på det flotte blå Adriaterhav.
  • Dolomitterne
    Der er altid noget at opleve i Dolomitterne i det nordlige Veneto. Bjergsport såsom vandring, cykling, rafting og kanosejlads er sjove ting man kan foretage sig om sommeren. Både for den aktive campist og den campist, der har andre præferencer er der masser at opleve.
  • Kulturelle by oplevelser
    Fra din campingplads er de historiske byer som Padova, Verona og Vicenza med deres snoede gader, charmerende torve og malede huse et besøg værd. Veneto og dets hovedstad Venedig er steder, du helt sikkert skal besøge. Af seværdigheder kan vi nævne det berømte Dogepalads, Markuspladsen og Basilican di San Marso, som også er en oplevelse.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Veneto